Mentoring cu Struan Grant Ralph la Whisky Fest 2019

Glenfiddich, cel mai premiat whisky single malt din lume, este prezent la cea de-a treia ediție a Whisky Fest, primul festival de whisky din România, care va avea loc pe 15 și 16 noiembrie 2019, la Hotel Caro, din București.

Cu această ocazie, Glenfiddich, distribut în România de Alexandrion Group,  îl aduce țara noastră pe Struan Grant Ralph, Global Brand Ambassador la William Grant & Sons, care va susține două sesiuni de mentoring. Ambasadorul Glenfiddich are o diplomă de masterat în chimie și cunoștințe solide în arta și știința producerii acestei băuturi, dragostea pentru whisky călăuzindu-l peste tot în lume, unde și-a cizelat cunoștințele în locuri precum Osaka, Manilla, Melbourne, Kuala Lumpur.

Susținerea Alexandrion Group, importatorul unic al Glenfiddich în România, a fost subliniată de conducerea sa:

“Alexandrion Group are unul dintre cele mai complete și complexe portofolii de pe piața din România. Este o mândrie pentru noi să putem aduce în atenția cunoscătorilor și consumatorilor de single malt din România un expert precum Struan Grant Ralph. Prezența lui în România este o ocazie specială pentru ca toți pasionații de whisky să aibă parte de sesiuni extraordinare de mentoring”

Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Cele două sesiuni susținute de Struan Grant Ralph vor avea loc în fiecare zi, pe 15 și 16 noiembrie, în intervalul orar 21.00-22.00. În serile dedicate degustării, participanții vor avea ocazia să testeze Glenfiddich Fire and Cane și Glenfiddich 21 YO, alături de una din cele mai noi etichete ale brandului – Glenfiddich Grand Cru.

Biletele pot fi achiziționate: https://www.entertix.ro/bilete/4364/whisky-fest-2019-15-16-noiembrie-2019-hotel-caro-sector-2-bucuresti.html

În zilele dedicate evenimentului din acest an, la Whisky Fest sunt așteptați peste 3.000 de vizitatori, pasionați și cunoscători, care vor avea ocazia să deguste peste 200 sortimente de whisky.