Media Galaxy își extinde rețeaua de magazine, prin deschiderea unei noi unități în Timișoara

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, deschide cel de-al doilea magazin din Timișoara, rețeaua ajungând la 18 unități. Deschiderea unui al doilea magazin într-un oraș din țară (în afara Bucureștiului) reprezintă o premieră pentru Media Galaxy.

Noua unitate va fi deschisă oficial pe 26 noiembrie, la ora 08:00, în incinta Timișoara Shopping City, viitorul mall deschis de NEPI. Locația acoperă o zonă importantă în partea de sud a orașului.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.000 de metri pătrați și reprezintă o investiție de 2 milioane de euro, oferind clienților o zonă special amenajată pentru testarea produselor și un număr de 30 de specialiști, pregătiți să răspundă solicitărilor și să ofere consiliere profesională. Cumpărătorii au acces la o gamă variată, de peste 18.000 de produse.mg

Extinderea prin magazine brick-and-mortar vine în susținerea poziționării omnichannel, prin care Media Galaxy își propune să ofere o experiență completă, online și offline.

Magazinul tradițional rămâne stâlpul de încredere pentru clienți, universul real spre care se îndreaptă pentru experiența cumpărării în sine. E important însă ca această experiență să fie completată în mod firesc de posibilități de achiziție online. De aceea, investim în continuare în deschiderea de noi magazine brick-and-mortar de dimeniuni mari, unde clienții au parte de consiliere din partea specialiștilor și pot testa produsele dorite, dar acordăm, în același timp, o atenție la fel de mare zonei online. Abordarea noastră este <omnichannel>, pentru a răspunde în mod relevant nevoilor consumatorului modern., spune Dan Ostahie, CEO Media Galaxy.

12265836_1087237631288502_5465699051038934126_o

În cei 10 ani de prezență pe piață, Media Galaxy a investit peste 25 milioane de euro în cele 18 magazine şi platforma de vânzări online. Doar în 2015 au fost investiți peste 3,5 milioane de euro în deschiderea unui nou showroom în Mega Mall București, reamenajarea magazinului din centrul comercial Felicia Iași, dezvoltarea unui nou concept al magazinului din complexul Tom din Constanța și inaugurarea celui de-al doilea magazin din Timișoara. Pentru anul 2016, retailerul plănuiește să continue investițiile prin deschiderea de noi showroom-uri inovatoare sau reamenajarea unor spații deja existente.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 18 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 18.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

București, 24 noiembrie 2015 – Media Galaxy®

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: