Masters Darts România, evenimentul la care se vor decide campionii naționali la Darts

Federația Română de Darts, alături de Cluj Darts Club, va organiza finala Campionatului Național a sezonului competițional 2015/2016 la Iulius Mall Cluj.

Programat în perioada 29 iunie – 2 iulie, Masters Darts România va reuni primii 48 cei mai buni jucători de la masculin, precum și cele mai bune 16 jucătoare din competiția feminină.

Darts Board

Cele mai importante meciuri vor fi disponibile sub formă de livestreaming pe federatiedarts.ro, iar semifinalele și finalele se vor desfășura pe scena special amenajată.

Programul de desfășurare a competiției va fi, zilnic, în intervalul orar 12:00 – 19:00, iar sâmbătă între 12:00 și 21:00. Intrarea pentru spectatori va fi liberă, iar organizatorii au pregătit pentru aceștia numeroase surprize, urmând ca în pauzele dintre meciuri să fie acordate premii pentru cei din public.

Deținătorii trofeului de campion național, Oana Bârsan (Piatra Neamț) și Adrian Frim (Cluj-Napoca) vor încerca să-și apere titlul anul acesta, dar miza competiției este reprezentată și de calificarea în echipa națională a României pentru Campionatul European de Darts din Olanda, programat în luna septembrie.

Darts1

Până în acest moment, din echipa României fac parte Răzvan Negoț și Monica Dan, ambii din Brașov, grație pozițiilor de lideri de la finele sezonului regulat. Mai departe, cei mai buni trei jucători și jucătoare de la finala Campionatului Național de Darts urmează să întregească lotul național de opt persoane.

Despre Federația Română de Darts

Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 și urmează ca țara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federația Română de Darts a câștigat licitiația pentru organizarea acestei competiții.

Cluj-Napoca, 28 iunie 2016 – Federația Română de Darts

Lasă un răspuns