Maguay va participa la DreamHack Bucharest 2016

Maguay, cel mai important producator autohton de servere si PC-uri, prezinta noile sisteme de gaming Maguay GamePower si MyWay la DreamHack Bucharest 2016, cel mai mare festival de cultura digitala din lume.

Ajuns la cea de-a VI-a editie, DreamHack Bucharest 2016 va aduce, din nou, cele mai bune echipe profesioniste de CS:GO din lume si foarte multe surprize pentru pasionatii de gaming si de eSports.

DreamHack Bucharest 2016 (2)

Prezent pentru a VI-a oara la DreamHack, standul Maguay va oferi vizitatorilor sai posibilitatea de a concura în cadrul miniturneelor de joc, disponibile tuturor participantilor la festival – fiecare vizitator avand sansa de a testa „cele mai tari sistemele de gaming din Romania”, de a se distra si de a castiga un premiu.

La stand se vor prezenta cele mai noi sisteme bazate pe procesoarele Intel din generatia a VI-a, Skylake, precum si noile placi video NVIDIA Pascal. Dintre produsele expuse, enumeram:

  • Sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip all-in-one destinat gaming-ului fara compromis, cu un ecran curbat de 34″ si configurat cu cele mai performante componente standard ale momentului, ce va impresiona la toate capitolele;
  • Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme si cea mai dorita placa video a momentului;
  • Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor si placa video de desktop, ideal pentru VR (realitate virtuala), cu un pret extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.
  • Mezinul gamei Maguay GamePower, în editia speciala League of Legends – cu un design compact si configurat special pentru a rula jocurile de tip MOBA la calitate maxima – dar la un cost minim. Acesta va avea un pret promotional pe perioada festivalului si va avea inclus si un monitor Full HD de 21”, Maguay MyWay View.

„Lansat la evenimentul nostru din vara, F5, Maguay GamePower AiO aduce o serie de caracteristici, în premiera pe un sistem all-in-one: ecran curbat si componente de desktop, în format standard. Practic, GamePower AiO ofera un sistem compact, dar care nu face rabat la nimic, prezentand toate avantajele desktop-urilor si permitand upgrade-uri ulterioare, la toate nivelurile. AiO-ul nostru este o experienta noua, pe care o vom prezenta cu mandrie la editia DreamHack Bucharest din aceasta toamna.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ca de fiecare data, specialistii Maguay vor ajuta vizitatorii interesati de achizitia unui sistem Maguay sa îsi realizeze configuratia ideala, în functie de bugetul si necesitatile lor – indiferent daca vorbim despre un sistem de gaming sau de o statie de lucru profesionala.

„Revenim la DreamHack cu produse ce vor fi mai performante, mai interesante si cu siguranta vor fi si mai dorite de catre vizitatorii nostri. Bazate pe cele mai noi tehnologii, acestea aduc mai multa performanta per watt consumat si leu cheltuit, iar sistemul GamePower Junior LOL va impresiona, fara discutie, avand cel mai bun raport pret/performanta, fiind sistemul MOBA ideal: accesibil, dar plin de potential.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay

Mai mult, Maguay va organiza si tombola mult asteptata de vizitatorii de la DreamHack, unde acestia pot castiga numeroase premii, oferite de catre Maguay si partenerii sai Intel, HyperX si retailerul Flanco.

Despre Maguay

Maguay este cel mai important producator roman de PC-uri, servere si storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, în ultimii 10 ani  Maguay este cel mai mare producator roman de servere fiind singurul producator roman din Top 5 Server vendors

În 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa în educarea clientilor în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania prin oferirea solutiilor personalizate în functie de nevoile clientilor, atat din punctul de vedere al sistemelor informatice, cat si la nivel software.

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.

Bucuresti, 12 septembrie 2016 – Maguay

Lasă un răspuns