Logitech lansează sistemul audio multimedia Z333

Logitech își extinde gama de sisteme audio multimedia cu boxele Multimedia Speakers Z333. Sistemul 2.1, cu o putere maximă de 80 de waţi (putere RMS de 40W), oferă un bass puternic prin intermediul subwoofer-ului dedicat, precum și sunete medii sau înalte pline datorită celor doi sateliţi.

Logitech_Z333_1

Sistemul Logitech Z333 oferă sunete clare și echilibrate pe întreaga lor frecvență. Subwooferul are o putere RMS de 24 waţi. Echipat cu un driver de cinci inci, acesta oferă un bass puternic ce adaugă intensitate oricărei melodii. Nivelul bass-ului poate fi reglat foarte ușor cu ajutorul butonului de control de pe subwoofer, precum și prin intermediul unui pod de control wireless ce permite utilizatorilor să seteze nivelul volumului întregului sistem.

Alături de acustica impresionantă, sistemul Logitech Z333 este adaptabil și comod. Acesta dispune de multiple intrări de 3.5mm și RCA ce permit conectarea la multiple sisteme de sunet, precum computere, tablete, smartphone-uri sau chiar TV-uri, oferind un sunet puternic în orice încăpere. Dimensiunile fiecărei boxe sunt de 18cm x 10,8cm x 9 cm iar subwoffer-ul măsoară 23 cm x 22cm x 14cm.

Preț și disponibilitate

Sistemul de boxe Logitech Z333 va fi disponibil în Europa la finalul anului la un preț recomandat de 49.99€.

 23 octombrie 2014 – Logitech

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: