Lenovo oferă consumatorilor noi opțiuni pentru PC-uri Tablete din seria A accesibile, linia extinsă de desktop-uri All-in-One și laptop-uri mult mai adaptabile

Lenovo a anunțat astăzi la CES 2015 (2015 International Consumer Electronics Show) o linie extinsă de dispozitive PC inovatoare, destinate utilizatorilor care își doresc mobilitate, dar și celor care folosesc PC-urile acasă. Consumatorii au acum opțiuni accesibile în ce privesc tabletele cu sistem de operare Android cu noile modele de tablete Lenovo TAB 2 A7. Cu noile PC-uri cu sistem de operare Windows, utilizatorii beneficiază de și mai multă flexibilitate atât pentru munca de zi cu zi, cât și pentru joacă prin laptop-urile convertibile FLEX 3 de 11, 14 și 15 inch, care acum au patru moduri. La toate acestea se adaugă laptop-urile puternice și elegante Lenovo U31 și U41, dar și o linie extinsă de desktop-uri all-in-one cu U41, primul desktop de la Lenovo echipat cu camera RealSense 3D de la Intel, dar și modelele C20, C40 și C50.
C20_White_Non-touch Front

FLEX 3 adaugă mai multă flexibilitate cu mai multe moduri
Un laptop convertibil ideal, FLEX 3 acum vine cu o balama de 360°, care permite ecranului tactil să facă rotații complete atfel încât utilizatorii să-l poată folosi și în modul tabletă. FLEX 3 oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate pentru a face totul în mai multe moduri: poți urmări cel mai nou film în modul Tent, poţi vedea pozele familiei în modul Stand, poți citi romanul preferat în modul Tabletă și poți scrie un document important în modul Laptop.

Subțire și ușor, laptop-ul convertibil FLEX 3 oferă o experiență completă prin Windows 8.1 Update. De asemenea, oferă o putere mare de procesare ce poate ajunge până la cea de-a cincea generație de procesoare i7 de la Intel® Core regăsită în modelele de 14 și 15 inch, dar și prin procesoare Pentium în modelele de 11 inch și oferă capacitate de stocare de 1TB. FLEX 3 oferă experiențe audio video complete cu ecranul HD cu o rezoluţie de 1366×768 pentru modelele de 11, 14 și 15 inch (și până la FHD pentru modelele de 14 și 15 inch), dar și boxe stereo și Dolby Home Theatre.

Consumatorii care sunt în căutarea unui laptop convertibil subțire, puternic și elegant, pot găsi tot ceea ce au nevoie în modelul Lenovo S31 de 13 inch și S41 de 14 inch care funcționează pe sistemul de operare Windows 8.1 Update. Măsurând doar 19.5mm și cu o greutate mai mică de 1.8Kg, seria S oferă și performanță maximă. Seria vine echipată cu până la cea de-a cincea generație de procesoare Intel Core i7, noua generație de plăci video NVIDIA GeForce, opționale, capacitate mare de stocare de până la 1TB SSHD sau 256 GB SSD, dar și boxe stereo cu Dolby Home Theatre.

Alegerea inteligentă pentru o primă tabletă
Cei care acum își cumpără prima tabletă, Lenovo a creat tabletele extrem de accesibile TAB 2 A7-10 și A7-30 care rulează sistemul Android 4.4. Subțiri ca un pix, la doar 9.3mm și cu o greutatate de doar 269 grame, A7-10 are o durată de viață a bateriei de până la 8 ore. A7-10 vine echipată cu tehnologia esențială a unei tablete, cu o capacitate de stocare de până la 32GB prin MicroSD, un procesor MediaTek Quad Core, ecran tactil IPS cu rezoluție de 1024×600, sunet Dolby și o înfățișare atractivă Ebony Black.

Extrem de portabilă la doar 8.9 mm și cu aceeași greutate de 269 grame, fratele mai mare al A7-10, A7-30, oferă aceleași caracteristici esențiale la care se adaugă, opțional, 3G. Acest “phablet” ultra-portabil permite utilizatorilor să aibă un singur dispozitiv cu care pot face tot ceea ce au nevoie. În plus față de apelurile telefonice cu suport de SIM card, tehnologia 3D permite streaming video și audio de înaltă calitate. Utilizatorii pot alege între mai multe variante de culori – Aqua Blue, Cotton Candy, Pearl White sau Ebony Black.

Ambele tablete vin cu suita de aplicații Lenovo DOit, care include SHAREit pentru transfer instant de fișiere între dispozitive, Security pentru protecția împotriva virușilor, a spam-ului și malware, și SYNCit pentru a păstra în siguranță informațiile, contactele, mesajele și istoria apelurilor. Cu un preț de pornire de $79, aceste tablete oferă un raport incredibil calitate preț.

Experimentează interactivitatea într-un mod nou cu 3D Camera
Primul AIO de la Lenovo cu cameră 3D Intel® RealSense 3D, B50 3D Camera, vine cu Windows 8.1 update și oferă utilizatorilor un nou nivel de interactivitate și productivitate permițând PC-ului, prin intermediul camerei 3D, să vadă exact așa cum vede utilizatorul. Camera 3D vine cu 1080p color și un senzor de profunzime care simulează capacitățile senzoriale ale ochiului uman. Această cameră adaugă o nouă dimensiune experienței conferințelor video prin modul de conectare, capturare și distribuire a imaginilor. De asemenea, permite stocarea informațiilor pentru editare 3D, printare și interacțiune prin răspunsul la mișcările mâinilor și a degetelor, dar și a expresiilor faciale. Vine preinstalat cu patru experiențe Intel® RealSense: Out of Box Experience, Personify, Wave Warrior și BBB Goal pentru a transforma ideile în realitate în cadrul conferințelor video, jocurilor și a manipulararii obiectelor în 3D.

Cu ecranul tactil FHD cu rezoluție 1920×1080 de 23.8-inch și placă video de nouă generație NVIDIA GeForce, B50 3D Camera oferă vizualuri superbe împreună cu o experiență audio excelentă cu boxele JBL și sistemul Dolby. De asemenea, vine echipat și cu DVD pentru flexibilitate maximă atunci când vine vorba de vizionare sau de transfer multimedia. B50 3D Camera oferă performanță rapidă cu Windows 8.1, dar și cu procesoare de generația a patra de la Inter Core i7, WiFI și conexiune HDMI. AIO este disponibil în Ebony sau Platinum cu tastatură și mouse.

Seria C AIO salvează spațiul și bani
Un desktop all-in-one perfect, seria C AIO oferă consumatorilor trei opțiuni de dimensiuni a ecranului, potrivite pentru orice spațiu: 19.5 inch cu C20, 21.5 inch cu C40 și 23 inch cu C50. Practică și accesibilă, seria C de desktop-uri oferă un ecran tactil opțional 10-point într-un display de ultimă generație Full HD 1920 x 1080 și Windows 8.1 Update. Pentru a va bucura de distracție în propria casă, desktop-urile vin cu DVD, boxe frontale, noile plăci grafice, opționale, NVIDIA GeForce sau AMD R5 și WiFi. Disponibile în Glossy White sau Jet Black, aceste desktop-uri atractive oferă și performanță înaltă prin cea de-a patra generație de procesoare Intel® Core i5, memorie rapidă și capacitate mare de stocare.

Citate
“Consumatorii de astăzi își doresc dispozitive care să se muleze pe personalitatea lor unică.”, spune Tom Shell, Vice Președinte, Product Group, Lenovo. “Din acest motiv am extins linia de dispozitive în toate platformele – laptop-uri, desktop-uri și tablete. Cu mai multe opțiuni în ce privește sistemul de operare, modul sau tehnologiile cheie, utilizatorii pot alege PC-ul Lenovo perfect pentru ei”.

“Lenovo continuă să inoveze cu superbele dispozitive echipate cu Windows, incluzând noul B50 care va oferi utilizatorilor o experiență premium 3-D într-un produs all-in-one, dar și laptop-urile convertibile FLEX, la prețuri medii, care fac tehnologia convertibilă să fie accesibilă pentru toată lumea.”, spune Peter Han, Vice President al WW OEM Marketing, Microsoft Corp. “Suntem nerăbdători să continuăm colaborarea strânsă cu Lenovo pentru a livra dispozitive noi și unice cu sistem de operare Windows pe piață, dispozitive care vor permite utilizatorilor să fie mai productivi.”

București, 5 ianuarie 2015 – Lenovo

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: