Lenovo aduce Smartphone-ul super rapid P90 cu cel mai recent procesor Intel 64- bit și modem-ul Intel LTE-Advances, ediția limitată a VIBE X2 Pro cu accesoriul flash pentru selife-uri și brățara inteligenta wearable VIBE VB10

Lenovo a anunțat la CES 2015 (International Consumer Electronics Show) noi dispozitive și accesorii create pentru a oferi o mai bună experiență mobilă consumatorilor. Lenovo P90 își face debutul ca primul smartphone echipat cu cel mai nou procesor 64-bit Intel® Atom și modem-ul Intel XMM 7260 LTE-Advanced ce oferă performanță mobilă excelentă, dar și viteză, în timp ce VIBE X2 primește un aspect mai mare și mai curajos cu ediția limitată X2 Pro și VIBE Xtension Selfie Flash. Seria noilor dispozitive este completată de Lenovo VIBE Band VB10, brățara inteligentă wearable, accesoriul cu E Ink display și o durată de viață a bateriei extinsă.

VIBE X2 Pro_Pink_Hero_01

Primul smartphone cu procesor Intel® Atom 64-bit și modem Intel LTE Advanced
Lenovo P90 este primul smartphone care utilizează combinația între noul procesor 64-bit Intel® Atom Z3560 și modemul Intel 5-mode XMM 7262. Aceste componente puternice permit P90 să ofere viteză incredibilă de procesare în plus față de suportul oferit pentru conectivitate de înaltă viteză de către LTE-Advanced FDD & TDD.

Lenovo P90 este construit să ofere putere și performanță pentru a permite consumatorilor să fie mai rapizi și eficienți. Are o baterie uriașă de 4000mAh și este echipat pentru a ține pasul cu cerințele stilului de viață modern. P90 vine cu un display vibrant FHD de 5.5 inch, cu 400ppi și permite utilizatorilor să se bucure de conținut și să vizualizeze cele mai bune momente în culori vii și la o rezoluție de înaltă calitate.

În plus, P90 are cameră din spate de 13MP cu senzor de mișcare și stabilizare de imagine pentru poze clare chiar și în condiții de lumină slabă. Camera frontală de 5MP este echipată cu funcții de înfrumusețare și control al gesturilor, în timp ce technologia 4G LTE este ideală pentru streaming video, pentru muzică sau jocuri. P90 este disponibil în următoarele variante de culoare : Pearl White, Onyx Black și Lava Red.

Smartphone-urile VIBE sunt acum mai mari și mai rapide cu X2 Pro
În timp ce se bucură de același design premiat, în straturi al Lenovo X2, Lenovo VIBE X2 Pro în ediție limitată oferă putere și stil prin înfățișarea sa metalică. VIBE X2 Pro are un display FHD de 5.5 inch cu vizualuri incredibile și un procesor 64-bit Qualcomm® Snapdragon Octa-Core care oferă performanță incredibilă si o durată de viață a bateriei extinsă.

Pentru ușurință în utilizare, Lenovo X2 Pro încorporează design-ul intuitiv al interfeței VIBE 2.0 și are ecran personalizat, cameră Instant On, iconițe elegante transparente și multe altele. Smartphone-ul utilizează camere duale auto-focus de 13 megapixeli (pe spate și frontală) cu flash LED, control al gesturilor, funcții de înfrumusețare, care se combină cu noile accesorii VIBE Xtension Selife Flash pentru a surpride selfie-uri perfecte.

Selife-uri perfecte tot timpul
Lenovo VIBE Xtension Selfie Flash este un must-have în categoria accesoriilor. Acesta îți permite să surprinzi fiecare moment în mod perfect, indiferent de luminozitate. Flash-ul care încape în buzunar se conectează la jack-ul audio și oferă utilizatorului un mod rapid de a crea condiții propice de lumină și sincronizare shutter pentru a face poze superbe, naturale, atât în interior, cât și în exterior.

Selfie Flash funcționează prin cele 8 LED-uri care suplimentează lumina, pentru a reda tonurile de culori naturale, chiar și în condiții de lumină slabă. Flash-ul se poate reîncărca și oferă până la 100 de selife-uri într-un ciclu de baterie, în timp ce shutter sync-ul surprinde selife-uri perfecte.

Conectivitate wearable tot timpul
Accesoriul wearable Lenovo VIBE Band VB10 este conceput pentru a permite utilizatorilor să-și trăiască viața fiind tot timpul conectați. Echipat cu caracteristici precum display E Ink, are o durată de viață a bateriei de 7 zile chiar și cu diplay-ul și bluetooth-ul în funcțiune, funcții fitness, notificări ale telefonului și rezistență la apă. Brățara VIBE Band ajută utilizatorii să rămână în formă, conectați și mereu la curent cu ceea ce se întâmplă oriunde ar fi. Display-l E Ink oferă vizibilitate a afisajului și în lumină puternică.

Utilizatorii pot primi notificări instant, precum apeluri telefonice, SMS-uri, Facebook, Twitter, WeChat și multe altele și are un spațiu de până la 150 de caractere, în timp ce funcțiile de fitness și de urmărire a nivelelor de fitness și activitate ajută utilizatorii să rămână concentrați pe țelurile lor în ce privește sănătatea. Lenovo Band VB10 funcționează cu orice telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS și are un preț competitiv de $89.

Citate
“Pentru că stilul de viață și activitățile de zi cu zi devin din ce în ce mai mobile, consumatorii de astăzi sunt în căutare de dispozitive care pot oferi atât performanță, cât și o durată de viață extinsă a bateriei, totul într-un design elegant.”, spune Shao Tao, vice președinte Lenovo Mobile BU. “Acestea sunt unele dintre forțele din spatele noilor noastre serii de produse mobile care oferă putere de procesare excelentă, caracteristici inovatoare și o baterie care rezistă mult timp, totul pentru a intensifica experiența mobilă cerută de utilizatori.”

“Smartphone-ul Lenovo P90 este un plus impresionant adus portolfoliului în creștere a telefoanelor inteligente cu procesoare Intel.”, spune Hermann Eul, vice președinte Intel al Mobile Communications. “Fiind primul smartphone cu cel mai nou procesor Intel, cuplat cu modem-ul LTE-Advanced XMM 7260, oamenii se vor bucură de o viteză excepțională și performanță pe 64 biți. Acesta va oferi utilizatorilor o experiență mobilă unică. Suntem mândri să continuăm colaborarea cu Lenovo în acest punct de cotitură.”

București, 5 ianuarie 2015 – Lenovo

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: