Kingston Digital achiziționează brandul IronKey™ de la Imation

Kingston Digital, Inc., divizia de memorii Flash a Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, a achiziționat tehnologia USB și activele IronKey™ de la Imation Corp. (NYSE: IMN). Kingston® ocupă o poziție-cheie pe piața de soluții portabile securizate încă de la lansarea primului stick USB securizat DataTraveler, în urmă cu zece ani.

Kingston_Technology

IronKey, unul dintre cei mai importanți competitori pe segmentul soluțiilor USB securizate, face parte din grupul Imation din 2011. Achiziția duce la extinderea portofoliului de produse și servicii, întărind poziția Kingston de lider global pe segmentul soluțiilor securizate pentru date mobile.

Procesul de integrare nu va duce la schimbări immediate în sistemul de tranzacționare prin  partenerii IronKey. Pentru orice nelămuriri, clienții IronKey se pot adresa distribuitorilor, resellerilor sau să contacteze persoanele autorizate prin e-mail la ironkey@kingston.com.

 În plus, liderul de servicii securizate DataLocker® Inc. a preluat platforma Enterprise Management Services (EMS) a IronKey, care gestionează managementul centralizat al USB-urilor securizate. DataLocker a mai achiziționat sistemul de management SafeConsole® de la BlockMaster, soluție pe care Kingston o utilizează pentru stick-urile USB management-ready.

“Completarea liniei premiate de stick-uri USB securizate DataTraveler cu brandul IronKey ne permite să le oferim clienților noștri o gamă largă de soluții criptate. Faptul că partenerul nostru, DataLocker, gestionează atât platfoprmele EMS, cât și SafeConsole, este un câștig pentru clientul final”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

 Mai multe informații pe această temă vor fi disponibile în cadrul RSA® Conference 2016 din San Francisco, California, între 29 februarie și 4 martie 2016. Oficialii Kingston vor fi disponibili pentru întâlniri la standul DataLocker (North Expo #N3134).

Despre Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. (“KDI”) este divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial în produse de memorie. Înființat în 2008, KDI are sediul în Fountain Valley, California, USA. Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați +44 (0)1932 738888 sau să vizitați pagina

Kingston și logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale companiei Kingston Technology. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci pot aparține propietarilor lor de drept.

București, România – 9 februarie 2016 – Kingston Digital, Inc.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: