Industria are aşteptări mari de la seria AF1 Panasonic Professional Display

Industria audiovizuală a salutat lansarea seriei de sisteme simple de afişare cu un chip (SoC) AF1 Panasonic care este disponibilă de acum și în România.

Seria AF1 este prevăzută cu OpenPort Platform™ bazată pe Android™ şi HTML5 şi este echipată cu un procesor quad-core de 1 GHz, 1 GB de RAM şi cu o memorie internă de stocare de 8 GB. Seria înlocuieşte sistemele externe „Wintel” scumpe care necesitau cablaj şi suporturi de montare şi instalare suplimentare.

pic03221

De asemenea, un media player intern şi capabilitatea Wi-Fi® reduc considerabil complexitatea cablajului şi elimină necesitatea unui player extern în cazul redării simple a imaginilor video şi a fotografiilor.

API-ul deschis al afişajului le permite utilizatorilor să controleze afişajele prin software produs de terţe părţi care rulează pe platforma OpenPort.

„Suntem foarte încântaţi că Panasonic şi OpenPort Platform revin pe piaţa sistemelor digitale de afişare publicitară”, spune Robert Duchac, Manager responsabil de dezvoltarea relaţiilor cu partenerii. „Tehnologia Android fundamentală facilitează integrarea Software-ului CMS profesional produs de Grassfish şi oferă o listă imensă de soluţii.”

Reprezentantul companiei suedeze producătoare de sisteme de semnalizare digitale, DISE, spune:„Prin intermediul OpenPort Platform putem să ne adresăm unor noi segmente de clienţi împreună cu Panasonic. Platforma integrată a fost concepută având în vedere sistemele digitale de afişare publicitară şi nu invers. Această platformă, împreună cu software-ul DISE, va simplifica procesul prin care trebuie să treacă fiecare client în implementarea propriului sistem digital de afişare publicitară.”

Arthur Damen, Marketing Manager în cadrul Net Display Systems din Olanda, spune:„Salutăm iniţiativa Panasonic de a dezvolta afişajele profesionale prevăzute cu platforma OpenPort bazată pe HTML5. Împreună cu software-ul nostru PADS4, care oferă o redare neîntreruptă garantată în cazul căderii reţelei, reprezintă o combinaţie perfectă pentru funcţionarea reţelelor de afişare publicitară digitală cu tehnologia Android.”

Reprezentantul companiei germane producătoare de sisteme digitale de afişare publicitară, Videro, declară: „Videro este foarte încântată să fie inclusă în noul ecosistem al seriei AF1. În prezent, datorită includerii tehnologiei Videro, se poate controla o întreagă reţea de afişare publicitară digitală, de la seria AF1 la semnalizatoarele LED utilizate la nivelul unei întregi clădiri, inclusiv iluminarea, semnalele audio şi afişarea utilizând o singură interfaţă extinsă bazată pe cloud.”

„Soluţia OpenPort Platform oferită de Panasonic este o soluţie bazată pe sisteme digitale de afişare publicitară uşor de utilizat, durabilă, perfectă pentru funcţionarea timp de 24 de ore pe zi/7 zile pe săptămână”, spune Harry Horn, Vicepreşedintele Departamentului de Marketing Global al companiei Scala. „Combinaţia dintre OpenPort Platform şi software-ul Scala reprezintă o alegere inteligentă pentru proprietarii întreprinderilorşi distribuitorii care caută o soluţie cloud all-in-one la nivel profesional”, a adăugat acesta.

Directorul executiv al Smartsign AB, Martin Romanowski, declară: „Suntem foarte mândri să anunţăm o nouă colaborare cu un furnizor de hardware important şi inovator precum Panasonic, care le oferă partenerilor noştri din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) opţiuni suplimentare de utilizare a software-ului nostru pentru afişare publicitară digitală.”

Pentru mai multe informaţii privind Soluţiile de Sisteme Video Panasonic, vă invităm să vizitaţi: http://business.panasonic.co.uk/visual-system/professional-displays/indo.

Panasonic – 16.06.2016

Lasă un răspuns