Huawei Mate 9 este disponibil oficial în România

Huawei anunță disponibilitatea locală a mult așteptatului model Huawei Mate 9, smartphone-ul cu cel mai performant procesor din lume*, la doar două luni de la lansarea globală.

Pe lângă sistemul hardware de top, noul phablet Huawei atrage atenția și datorită designului contemporan, completat de finisaje de excepție, construcția unui singur model de telefon întinzându-se pe o perioadă de 15 zile.

Huawei Mate 9 și-a câștigat popularitatea atât datorită performanțelor de excepție, cât și datorită celorlalte specificații tehnice:

  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume*;
  • Interfață EMUI 5.0, o interfață intuitivă care oferă o experiență fără cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revoluționară SuperCharge, care asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute;
  • A doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera, care integrează un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom, ce permite un zoom de 2x mai mare decât modelele precedente.

Huawei Mate9

Românii vor putea cumpăra Huawei Mate 9 în varianta de culoare Space Gray, la un preț recomandat de 2999 RON, din oferta magazinului online emag.ro, urmând ca produsul să fie disponibil și la alți retaileri din open market.

*Performanțele au fost măsurate în Geekbench 4.0.0, incluzând măsurarea performanței multi-core a CPU-ului, precum și performanța DDR.

Despre Huawei Mate 9

Phablet-ul Huawei este dotat cu procesorul Kirin 960, care integrează Huawei Machine Learning Algorithm, pentru a oferi o experiență rapidă și fără probleme chiar și după 18 luni de utilizare continuă.

Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%.

Huawei Mate 9 reprezintă combinația dintre o baterie puternică, de mare densitate, de 4000 mAh și noua tehnologie SuperCharge. Astfel, datorită tehnologiei sale avansate de economisire a energiei, Mate 9 mărește durata de viață a bateriei, oferind astfel mai mult de două zile de performanță neîntreruptă. Această performanță include o creștere de 40% a duratei apelurilor CDMA și o creștere de 20% a perioadei destinate jocurilor.

În plus, tehnologia SuperCharge suportă încărcarea rapidă 5A, o îmbunătățire cu 50% față de predecesorul său – o încărcare a telefonului de 10 minute oferă suficientă putere pentru a viziona două filme de la cap la coadă. Cel mai important aspect este faptul că bateria este echipată cu setările standard de siguranță din industrie, inclusiv o protecție de 5 straturi Super Safe, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și a temperaturii, pentru a elimina pericolele privind siguranța utilizatorilor și pentru a proteja bateria.

Ca urmare a succesului incredibil avut de modelul Huawei P9, Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

Huawei Mate 9 pornește de la ADN-ul specific seriei Mate, care reprezintă un mix elegant între design contemporan și finisaje premium, luând astfel naștere un smartphone cu un ecran Full HD de 5,9 inci. Creat în urma unui proces extins de cercetare și dezvoltare, Huawei Mate 9 este un smartphone atent lucrat: construcția sa se întinde pe o perioadă de 15 zile, incluzând aproximativ 50 de procese unice și o oră de șlefuire de tip CNC, rezultând într-un cadru metalic unibody cu finisaje de excepție.

Odată cu introducerea interfeței EMUI 5.0, Huawei Mate 9 devine mai inteligent și mai eficient în timp, prin înțelegerea modelelor de comportament ale consumatorilor, și se asigură că aplicațiile prioritare pentru utilizator se bucură de o gestionare preferențială a resurselor telefonului. Acest lucru garantează o experiență mai bună: EMUI 5.0 încetinește eroziunea la nivel de performanță pe care toate smartphone-urile o întâlnesc.

EMUI 5.0 introduce un nou design intuitiv al interfeței. Mai mult de 50% din funcții sau aplicații pot fi acum accesate cu 2 click-uri, în timp ce peste 90% se pot fi accesate cu 3 click-uri.

 București, 23 ianuarie 2017 – Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: