Huawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business

Huawei lansează patru produse-vedetă pentru piața de business, și anume: OptiXtrans DC908, SmartLi UPS, împreună cu generația următoare de OceanStor Dorado și AirEngine Wi-Fi 6 pentru anul 2020, în cadrul Conferinței de Transformare Digitală a Industriilor, care a putut fi urmărită LIVE prin tehnologia livestream, în întreaga lume. Aceste produse au apreciate și recomandate la scară largă de organizații și clienți, pentru performanțele extraordinare, capacitatea și viteza foarte mari, dar și durata de funcționare îndelungată, prin care vin în întâmpinarea nevoilor clienților cu aceste inovații unice.

Qiu Heng, Președintele Departamentului Global Marketing, Huawei Enterprise BG

Huawei OptiXtrans DC908 realizează rețele de interconectare a centrelor de date (Data Center Interconnect – DCI), cu lățime de bandă foarte mare și arhitectură simplificată.

Huawei OptiXtrans DC908 oferă capacitate mărită, de 800 Gbit/s pe lungime de bandă, putând astfel suporta o configurație flexibilă între 100G și 800G, și tehnologie Super C+L, ce va rezista probei timpului, ajungând la 220 lungimi de bandă. Acest produs inovator ajută clienții să facă față cu ușurință provocărilor constând din fluxuri masive de date, caracteristice erei tehnologiilor de tip cloud, să reducă în permanență costul per bit, să maximizeze valoarea fibrelor optice, iar clientul să obțină profitabilitate pentru investițiile realizate. Un singur dispozitiv 2U poate suporta până la 12,8 Tbit/s, cu integrare extrem de mare. Din perspectiva arhitecturii, Huawei OptiXtrans DC908 suportă atât integrare optică, cât și electrică, cumulând cinci tipuri de tehnologii într-una singură, reducând astfel amprenta dispozitivului și economisind spațiul fizic ocupat de acesta. Alimentat de web GUI la nivel de rețea, cu descoperire automată a fibrei și tehnologii automate de punere în funcțiune, Huawei OptiXtrans DC908 permite tehnicienilor IT să ruleze servicii noi în 8 minute. Între timp, tehnologia AI Huawei permite funcționarea și întreținerea inteligentă a rețelei (O&M), putând astfel anticipa peste 60% dintre defecțiuni și reducând alarmele false prin analiza automată a cauzei defecțiunii.

Acest produs a fost recunoscut drept lider în domeniul Interconectării centrelor de date: Raport de analiză și evaluare a concurenței pentru anul 2019 publicat de GlobalData, în care Huawei a participat la acest concurs pentru prima oară. Până la finalul anului 2019, soluția Huawei DC OptiX a ajutat peste 120 mari clienți industriali din peste 60 de țări să realizeze eficient rețele DCI, inclusiv Baidu din China în sectorul Internet OTT, clienți ISP precum AMS-IX din Olanda și lideri pe piața financiară, precum Banca Națională a Greciei.

UPS SmartLi de la Huawei digitalizează energia prin funcțiile ”always on”, este ușor de folosit și aduce valoare adăugată.

Extrem de fiabil și mereu activ (always on): Digitalizarea asigură fiabilitate de la un capăt la altul. Acest dispozitiv utilizează celule de baterie sigure în domeniu. Tehnologia UPS, gama de baterii și pachetul de baterii formează un sistem de management pe trei niveluri, care asigură eliminarea unghiurilor moarte percepute. SmartLi este dotat cu un modul unic integrat de control pentru echilibrarea curentului, pentru obținerea unui concept cu toleranță la erori la nivel de modul al bateriei și pentru eliminarea punctelor unice de eroare.

Instalare la cerere și ușor de folosit: Digitalizarea recreează experiențe de utilizare simple și eficiente. În această configurație, O&M funcționează proactiv, prin adoptarea managementului inteligent iPower. Conceptul modular UPS cu 97% din eficiența crescută în domeniu permite instalarea la cerere și extinderea modulelor de alimentare cu energie. SmartLi permite utilizarea combinată a bateriilor vechi și noi, ceea ce permite instalarea și extinderea simultană a bateriei și a capacității UPS.

Spunem da tehnologiei Li-ion și renunțăm la plumb-acid, pentru a obține valoare adăugată: Față de soluțiile clasice de UPS ce conțin baterii cu plumb-acid, UPS SmartLi are o durată de exploatare de până la 15 ani și reduce amprenta sistemului energetic cu 70%, lăsând de asemenea loc și altor dispozitive IT. Modulul bateriei poate echilibra eficient consumul energetic între orele de vârf și de gol de sarcină, pentru a reduce costurile energetice ale clientului și pentru a economisi energie, aducând mai multă valoare clienților.

OceanStor Dorado de ultimă generație, stocare inteligentă pe tehnologie flash, recomandată de ESG Lab.

Dispozitivul de ultimă generație de stocare inteligentă de tip flash de la Huawei, utilizat ca platformă cu viteză foarte mare de la un capăt la altul, îi asigură nivelul de lider în domeniu cu 20 de milioane IOPS, cu o latență de 0,1ms. Arhitectura cu interconectivitate completă și fiabilitate deosebită SmartMatrix permite unui singur sistem să funcționeze chiar în condiții de defectare a unui număr de până la șapte controlori (din opt), asigurând continuitatea principalelor servicii la nivel de întreprindere. Funcția de învățare aprofundată bazată pe AI îmbunătățește raportul de incidență a memoriei cache cu 50%, iar AI bazată pe tehnologia cloud permite funcționarea și întreținerea (O&M) inteligentă pe toată durata de exploatare, astfel încât întreținerea sistemului de stocare este mai mult ușoară.

Cele mai recente rezultate ale testelor de la laboratorul ESG arată că dispozitivul OceanStor Dorado de la Huawei asigură cel mai rapid răspuns, cu latență de 0,081ms, echilibru la încărcare 100% și economii de 78% la TCO în cinci ani. ESG recomandă de asemenea stocarea numai pe tehnologie flash de nouă generație drept soluția care ajută întreprinderile să-și perfecționeze performanțele și să reducă TCO, iar OceanStor Dorado este o alegere excelentă. Acesta poate fi folosit pe scară largă în baze de date, virtualizare și scenarii de realizare VDI la scară largă, permițând întreprinderilor să-și valorifice la maximum datele și să accelerate transformarea digitală și inteligentă.

Bazat pe tehnologia 5G de la Huawei, AirEngine Wi-Fi 6 devine primul dispozitiv Wi-Fi din domeniu cu o viteză maximă de peste 100Gbps

Huawei a lansat seriile AirEngine 8700, AirEngine 6700 și AirEngine 5700 pentru a acoperi toate scenariile de aplicații în interior și în aer liber. Rata de interfață aeriană pentru AirEngine 8760 ajunge la 10,75 Gbit/s, o valoare dublă față de următoarea cea mai bună ofertă din domeniu. Acesta este primul produs Wi-Fi din lume care asigură o rată de interfață aeriană ce depășește pragul de 10 Gbit/s, stabilind un nou standard pentru performanțele Wi-Fi 6. Acest produs revoluționar poate îmbunătăți semnificativ experiența de rețea în diverse scenarii, cum ar fi accesul în condiții de densitate mare (ex.: birouri, săli de conferințe, stadioane, clădiri termice și gări), aplicații video HD (ex.: activități didactice VR/AR și videoconferințe 4K/8K), producții mobile în campusuri (ex.: roboți AGV), acces convergent IoT+Wi-Fi (ex.: centre comerciale, supermarketuri și campusuri inteligente) și servicii de rețele publice în aer liber (ex.: piețe și străzi).

Hits: 0

%d blogeri au apreciat: