Happy Go si primul review la categoria telefoane mobile Evolio
Happy Go, o evolutie logica as putea spune pentru Evolio este primul SMART lansat despre care am scris aici.
Pe mine nu m-a mirat pentru ca am vazut aceasta ascensiune si la alte branduri unele chiar si romanesti, insa, m-a impresionat placut la Evolio, faptul ca, ei au atacat direct acolo sus cu un terminal bine echipat si foarte aspectos, topind direct acele etape prin care altii au trecut in mod treptat, in timp, si dupa parerea mea chiar au reusit un terminal entry level. La cele 115 grame, Happy Go pare robust si totusi usurel si subtire, iar dimesiunile propice pentru a-l putea purta in buzunarul camasii fara sa te deranjeze.
Mi-a placut de asemenea ca sub capacul personalizat Evolio – Happy! am gasit o baterie de 1500mA, cinstita, care te va tine o zi si un pic daca vei avea obiceiuri ca ale mele, adica utilizator de retele de socializare, wordpress, mail, ceva poze, cate un joc de cateva minute prin pauza.
Pentru saptamana de test avuta la dispozitie nici nu pot spune ca am concluzionat destule lucruri despre acesta ci, doar ca mi-am creionat o idee zic eu pozitiva pentru un SMART in premiera.
Cand am dat drumul butonului de Power On situat oarecum in mod egal si pentru dreptaci dar si pentru stangaci pe mijlocul superior al carcasei, terminalul a pornit destul de usor, facandu-mi o impresie foarte buna referitor la culorile displayului, pe care eu nu le-am mai intalnit la alt IPS HD de diagonala 4,5” cu rezolutie 1280 x 720 px. Este vorba despre o paleta mai pala de culori, as spune odihnitoare pentru utilizator.
Tot odihnitoare mi s-a parut a fi si forma un pic mai ovoidala a carcasei, prelucrata de asa natura incat sa nu agate nicio parte anatomica a persoanei cu care intra in contact, astfel incat atingerea sa fie cat mai happy.
Un pic neobisnuita mi s-a parut protuberanta posterioara a camerei de 8 MPX, dar se stie ca uneori poate fi si de ajutor ridicand capacul un pic in sus atunci cand terminalul este lasat pe handsfree pe o suprafata neteda, pentru a putea razbate undele sonore mai bine catre urechea angajata in auditie.
Cu acesta camera de 8 MPX am facut pozele de mai jos si acolo unde sunt dublate, veti observa ca sistemul HDR, cu care este echipat terminalul isi face destul de bine treaba in diferite situatii de luminozitate ambientala, chiar daca nu cu cele mai bune retete ce le poate oferi un SMART.
De asemenea am facut si un filmulet haios, desi dupamiaza luminozitatea pe lac nu era punctul forte al imaginii realizate.
Evolio Happy Go vine cu Android 4.2.1 cu un procesor quad-core MTK-6589 pe arhitectura ARM Cortex A7 tactat la 1,2 GHz ajutat de un GPU PowerVR SGX 544MP iar mai multe specificatii puteti gasi aici.
Toata masinaria interioara il face sa functioneze foarte cursiv, indiferent pe unde explorezi prin meniuri.
De remarcat organizarea submeniurilor de la setari care erau sub forma de grila facand cu mult mai usoara activarea unor setari altfel decat glisarea prin niste meniuri liniare asa cum exista pe la alte branduri.
Una peste alta un pas cu dreptul care se va simti remarcat si datorita unui pret bun pentru primul SMART de la Evolio.
Views: 0