Epson lansează noi serii de proiectoare

Epson lansează o nouă gamă de proiectoare instalabile destinate mediului de afaceri şi celui educaţional. Noile modele sunt concepute să ofere o luminozitate excepțională, fiabilitate, durabilitate  şi multe alte caracteristici  care corespund nevoilor utilizatorilor, la un preţ foarte accesibil. Gama include modelele EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) şi EB-5510 (XGA) care oferă potențialilor clienți o varietate largă de caracteristici.

EB-5520W

Toate cele trei modele din seria EB-5000 dispun de o luminozitate de 5.500 de lumeni pentru a difuza o imagine clară şi bine definită, în culori vii, chiar şi într-o cameră bine luminată. Numeroasele opţiuni de conectivitate asigură integrarea perfectă în orice sală de conferinţe sau sală de curs. Noua serie de proiectoare dispune astfel de conectivitate wireless ca Miracast şi de conectivitate HDBaseT1, precum şi conexiuni HDMI duble.

Proiectoarele din seria EB-5000 oferă un cost de exploatare excelent, nu numai datorită preţului de achiziţie accesibil, ci şi datorită duratei de viață a lămpilor. În orice caz, este posibil să nu fie nevoie niciodată de înlocuirea lămpilor datorită unei durate ridicate de viaţă a lămpii, de aproximativ 10.000 de ore2 pentru toate modelele. Aceste modele sunt, de asemenea, remarcabil de flexibile şi uşor de instalat, cu lentile care se deplasează pe orizontală şi pe verticală şi un raport de contrast mare.

Daniel Rose, product manager la Epson Europe, declară: „Pentru noi este important să oferim o gamă cuprinzătoare de proiectoare instalabile, aşa că, pe lângă modelele de top, ne concentrăm şi asupra soluţiilor entry-level, concepute pentru a răspunde bugetelor limitate ale companiilor şi ale instituţiilor de învăţământ. Seria EB-5000 oferă performanţe remarcabile în raport cu preţul, având o luminozitate de 5.500 de lumeni şi o durată de viaţă excelentă a lămpii. Sunt ideale în special pentru configuraţii cu echipamente multiple.”

Proiectoarele din seria EB-5000 sunt disponibile de la 1 februarie 2017.

Caracteristici cheie EB-5530U EB-5520W EB-5510
Luminozitate de 5.500 de lumeni
Rezoluție WUXGA WXGA XGA
Conectivitate wireless Miracast
Conectivitate HDBaseT cu un singur fir
Durată crescută de viaţă a lămpii, de 10.000 de ore
Culori realiste şi nuanţe mai pure de alb
Contrast sporit şi focalizare îmbunătăţită
Deplasarea obiectivului pe orizontală şi verticală cu zoom larg
Cost total de exploatare redus datorită lămpilor de schimb accesibile
Doi conectori HDMI
  1. Miracast şi HDBaseT disponibile doar pentru modelele EB-5530U şi EB-5520W.
  2. Durată de viaţă a lămpii de 10.000 de ore, în baza utilizării proiectorului în modul economic.

12 ianuarie 2017 – Epson

Lasă un răspuns