Epson lansează la CeBIT 2017 noi tehnologii

  • Ultima generație de imprimante business cu jet de cerneală WorkForce Enterprise, cu viteze de până la 100 ppm și consum redus de energie
  • PaperLab – primul sistem din lume de reciclare și fabricare a hârtiei în birou
  • Noi proiectoare instalabile
  • Ochelarii inteligenți Moverio BT-350

Epson lansează în cadrul CeBIT 2017 tehnologii inovatoare pentru biroul viitorului, create pentru a corespunde solicitărilor companiilor de a spori productivitatea la locul de muncă.

Paperlab.jpg

În acest sens, Epson prezintă în cadrul târgului atât noi serii de imprimante cu viteze foarte mari și consum redus de energie, un sistem unic de reciclare și fabricare a hârtiei la birou, cât și inovații în domeniul dispozitivelor portabile, în robotică sau imagistică.

Workforce Enterprise

Epson lansează în cadrul CeBIT ultima generaţie de imprimante business cu jet de cerneală ecologice foarte rapide: WorkForce Enterprise. Imprimanta A3 color departamentală pentru birouri WorkForce Enterprise are o viteză foarte mare, de 100 ppm şi oferă beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneală le poate oferi, fiind o soluţie cu consum redus de energie şi care necesită mai puţine consumabile, la preţul unui copiator laser departamental. Pe lângă WorkForce Enterprise WF-C20590, este disponibilă şi o versiune de 75 ppm, WF-C17590, proiectată pentru a satisface necesităţile de imprimare departamentale din corporații și IMM-uri, în special din cele cu volume mari de imprimare.

De asemenea, în standul Epson, vizitatorii pot vedea la lucru noua imprimantă WorkForce Pro WF-C869RDTWF.

O altă tehnologie de ultimă generație prezentată de Epson în cadrul CeBIT este PaperLab. PaperLab este capabil să producă mii de coli de hârtie reciclată pe zi din deșeuri de hârtie mărunțite, în condiții de siguranță, cu ajutorul unui proces uscat.

De asemenea, Epson va expune la CeBIT 2017 gama de proiectoare instalabile pentru mediul de business, inclusiv EB-L25000U, proiectorul laser 3LCD cu cea mai mare luminozitate de pe piaţă.

Tot la CeBIT, vizitatorii au putut vedea ochelarii inteligenți BT-350. Aceştia au fost concepuți pentru a oferi experiențe captivante și utile în multiple scenarii de utilizare: utilizatorii pot fi prezenți virtual într-o sală de muzeu sau de concert în timp ce primesc informații, pe ecran, despre operele expuse.

București, 22 martie 2017: Epson

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: