Designul monopostului ALFA ROMEO din sezonul 2023 disponibil în EA SPORTS™ F1® 22

Începând cu 2 martie, EA SPORTS F1® 22 intră în librăria EA Play 

Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) le oferă fanilor acces la monopostul Alfa Romeo C43 pentru sezonul 2023, via EA SPORTS F1® 22. Această premieră din joc este disponibilă pentru toți jucătorii în modul Time Trial, înainte de testele din pre-sezon FORMULA 1 ARAMCO, care vor debuta la sfârșitul acestei săptămâni.

Grafica monopostului pe care Valtteri Bottas și Zhou Guanyu îl vor pilota în Campionatul de Formula 1 FIA 2023, îmbină culorile roșu și negru, fiind o evoluție a modelului anterior, care a ocupat locul 6 în clasamentul constructorilor în 2022 – cel mai bun rezultat în ultimul deceniu.  

„Testele din pre-sezon reprezintă un moment foarte așteptat din calendarul Formula 1 și prima oportunitate ca fanii să vadă noile monoposturi pe circuit. Suntem bucuroși să luăm parte la restartul din 2023, oferind jucătorilor șansa de a fi printre primii care testează și concurează cu monopostul C43.”, a declarat John Merchant, F1 Global Brand Director în cadrul EA SPORTS.

„Fanii sunt totul pentru noi, iar faptul că le putem oferi șansa de a pilota noul monopost Alfa Romeo C43 înainte să-l vadă pe pistă e o premieră pentru jocurile video oficiale F1,” spune Alessandro Alunni Bravi, Managing Director Sauber Group și reprezentant Alfa Romeo F1 Team. „Suntem mândri să fim printre primii care iau parte la o astfel de abordare inovatoare, însă asta nu e tot: mai avem multe lucruri plănuite pentru întreg sezonul și abia așteptăm să le dezvăluim.”

Mai mult, EA SPORTS F1® 22 va fi adăugat în librăria EA Play (The Play List) începând cu 2 martie, jocul fiind disponibil pentru membrii EA Play și Xbox Game Pass Ultimate. Jucători cu platforme Xbox, PlayStation sau PC vor putea să se bucure de adrenalina din Formula 1® cu cea mai autentică experiență a apogeului sporturilor cu motor.

Mai multe informații despre F1® 22 sunt disponibile pe pagina Formula 1® și pe canalele de Instagram, Twitter, TikTok și YouTube

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: