Dell Technologies lansează cel mai compact workstation optimizat cu AI, Precision 3240

În contextul în care mobilitatea forței de muncă a devenit un factor decisiv, Dell Technologies pune pe piață primul său workstation ultracompact, deschizând seria USFF-urilor cu Dell Precision 3240 Compact.

Prin intermediul noului workstation, compania oferă puterea unei stații de lucru într-o carcasă compactă. Dimensiunile reduse ale Precision 3240 Compact nu reduc din performanță, astfel dispozitivul poate să suporte până la șapte ecrane 4k (60Hz) și este gată să ruleze aplicații pe bază de VR și AI.

Deși nu cântărește mai mult de 2,3kg, Precision 3240 Compact vine echipat cu Gen Intel® Core™ 10th Gen sau Xeon®  având o viteză de până la 2933MHz cu capacitate de extindere de până la 64gb. Începând cu luna octombrie, Precision 3240 poate veni echipat cu NVIDIA Quadro RTX™ 3000.

Un dispozitiv pentru toate categoriile profesionale.

Precision 3240 Compact poate duce la îndeplinire sarcini complexe, derulate de către specialiști din diverse domenii, precum ingineri, manageri sau graphic designers. De la VR și tehnologii pe bază de AI, și până la volume mari de date dispozitivul poate îndeplini sarcini complexe.

Această prezentare necesită JavaScript.

Grație memoriei de până la 4TB HDD/SDD, Dell Precision 3240 Compact poate procesa volume mari de date în timp record, aspect esențial pentru a asigura productivitatea angajaților. Precision Compact 3240 se poate adapta oricărui spațiu, tocmai de aceea Dell Technologies a redus dimensiunile stației de lucru, fără a omite tehnologia Dell Optimizer for Precision, prezentă pe fiecare stație de lucru de la Dell. Tehnologia Optimizer este singura optimizare software bazată pe Inteligența artificială care amplifică performanța dispozitivului prin machine learning

Dell Precision 3210 este disponibil de astăzi la nivel în România, dar și la nivel international.

Hits: 6

%d blogeri au apreciat: