Cum sa castigi un premiu cu microfonul de streaming Trust Mantis GXT 232 – review
Atunci cand apuci calea video review-urilor, viata devine din ce in ce mai dura. Desigur ca iti pui o mie de probleme ce tin de prelucrarea imaginii si a sunetului. Si cu cat incepi sa lucrezi devii mai carcotas si mai comparativ, cu ceea ce fac altii. Pentru ca si in acest domeniu exista o anumita concurenta, mai mult psihologica si autoindusa. Acesta a fost si sentimentul meu, atunci cand m-am implicat in castigarea unui concurs organizat cu premii, in care am sosit intre primii trei premiati, dintre cei douazeci de participanti.
Ajutorul mult sperat a sosit si de aceasta data de la Trust, ce m-au consiliat in alegerea unui microfon de apartament, adica acolo de unde incerc eu sa devin competitiv si sa castig premii intre publicatiile de profil, foarte puternice si cu experienta. Cred ca a fost o alegere foarte buna microfonul de streaming Trust Mantis GXT 232 care este pentru a discuta strategia de joc a echipei cu care puteti cere intariri sau va puteti distra impreuna.
La mine partea distractiva a sosit atunci cand pus in fata cu obiectivul review-ului nu am mai avut grija pentru inregistrarea sunetului calitativ si usor editabil pentru cei avansati si care fac din aceasta indeletnicire o meserie, iar eu rezultatul l-am postat pe YouTube.
Hai sa vedem ce a contribuit la realizarea unui astfel de review castigator.
Caracteristici:
- Conexiune digitala USB; functioneaza instantaneu pe orice PC si laptop;
- Reproducere audio clara; pentru uz universal;
- Perfect pentru podcast, vlog, voice-over, inregistrare de muzica sau transmisie pe YouTube, Twitch si Facebook;
- Include amortizor de socuri, pop-filtru si trepied;
- Cablu USB de 1,5 m.
- Tipuri de dispozitive compatibile: laptop, PC, consola de jocuri
- Console compatibile: PS4, PS4 Pro, PS4 Slim, PS4 Original
- Platforme software compatibile: Windows, Chrome OS, Mac OS
Continutul pachetului de vanzare este: 1 x Microfon, 1 x Cablu USB, 1 x Trepied, 1 x Amortizor de soc, 1 x Filtru pop cam tot ce este necesar pentru a putea incepe o astfel de experienta prospectiva.
Alegerea celui mai bun microfon pentru streaming este absolut primordiala. Ar fi o frustrare majora sa nu investesti intr-un microfon de calitate, pentru ca pana la urma, vrei ca ascultatorii tai sa-ti asculte vocea cat mai bine, indiferent daca transmiti streaming, discutati, incepi un podcast sau inregistrezi un ASMR. Poti plati mii de lei, 1500 – 2000 RON si chiar si mai mult pentru microfoanele de lux, dar poti cumpara un microfon bun si cu 500 RON. Dar pretul cu care poti cumpara un microfon de la Trust GXT 232 Mantis este extrem de atractiv la cei aproximatin 130 RON.
Microfoanele USB au devenit mai frecvente in ultimii ani, asa ca exista o multime de optiuni. Microfoanele XLR ofera in continuare cea mai buna calitate a sunetului, desi vin cu un pret rezonabil si sunt, in general, mai dificil de configurat decat cele care utilizeaza USB.
Cand vine vorba de alegerea celui mai bun microfon, veti dori sa va ganditi cum si unde intentionati sa il utilizati. Daca exista un drum in afara ferestrei vei dori sa acorzi prioritate functiilor de anulare a zgomotului pentru a preveni ridicarea zgomotului de fond. Daca ai o placa RTX in computer sau laptop, poti dori sa incerci RTX Voice beta.
Utilizezi AI alimentat de GPU pentru eliminarea zgomotului de fundal atat din microfon, cat si din sunetul primit. Exista, de asemenea, adaptorul pentru microfon Noise-canceling. Acesta este un instrument excelent pentru a taia rapid sunetul unui ventilator puternic, a zgomotului tastaturii mecanice sau a oricarui alt zgomot care te innebuneste de obicei atunci cand inregistrezi, fara a fi nevoie de niciun software de editare a sunetului sau de introspectie in setarile microfonului.
Atunci cand am descoperit virusul sunetului din clipurile video am avut ocazia sa utilizez o aplicatie populara in lumea vloggerilor si anume Audacity care mi-a scos in evidenta pofta de a taia ceea ce nu agreeam. M-am transformat astfel intr-un mic croitor.
Este un microfon de inalta calitate, care poate fi atasat la orice del de casti. Este cel mai bun microfon de gaming cu o mufa de casti. Nu trebuie sa dai bani pe un nou headset. Poti realiza un nou headset din castile tale vechi. In primul rand, este facut din materiale de inalta calitate, deci rezista bine in timp, daca fireste stii sa te comporti cu un microfon. Calitatea vocii este buna, poate nu la fel de buna ca cea de la un microfon de studio de mii de RON, dar destul de buna cat sa fie comparat cu orice alt microfon de gaming.
Ingenios mi se pare modul in care printr-un suport metalic inoxat filtrul pop se prinde de carcasa microfonului prin niste suruburi si niste amortizoare de cuciuc ce asigura prinderea de suportul trepiedului pe care microfonul este fixat pe masa de lucru. Aceasta asamblare mecanica intre microfon si trepied mi se pare destul de flexibila dar stabila in timpul utilizarii. Senzatia atunci cand te priveste cineva este ca detii un microfon clasic de studio.
Ceea ce mi s-a parut mai putin placut a fost lipsa unui buton de Mute care in perioadele de pauza ar fi trebuit sa opreasca emisia si poate nu ar fi fost rau sa aiba ceva in genul unui LED ce sa indice starea de „On air”, pentru ca acestea doua nu cred ca ar fi incarcat nota de plata.
Views: 0
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.