Chargerul USB rapid cu 5 porturi TP-LINK UP 540 la review

De ceva timp, mi-am dorit sa testez si deviceuri, ceva mai putin complexe, dar, totusi, utile pentru fiecare zi.
Iata ca TP-Link a inceput sa aiba si o astfel de adresabilitate pentru utilizatorul casnic, dar, totusi, cu un mod de abordare profesionist asupra situatiilor, cu care acesta se confrunta si nu doreste, sa aiba prea multe dureri de cap, cand, trebuie sa isi aleaga o solutie.
Chargerul rapid TP-Link UP 540 este o solutie de birou, eleganta, atunci cand, te afli in situatia de a fi, in pana de curent/sau nu, in acumulatorii ce deservesc device-urile, care, se incarca printr-un cablu, care, este necesar sa aiba la unul dintre capete, un conector USB.
Zis si facut, pentru ca ma stiti nerabdator atunci cand trebuie sa testez.

Sa nu intelegeti gresit, dar acest incarcator, care se cupleaza la un capat la reteaua de 220 V, de energie electrica, alternativa, nu este chiar un device, asa de simplu de realizat. Chiar daca, acesta nu are butoane si meniuri, prin care sa te ratacesti, este un device, care, cu siguranta, are inglobata suficienta tehnologie, care, va prelua controlul automat, in modul cel mai inteligent, al curentului de incarcare la cei 5 V curent continuu, de iesire, va limita pana la 2,4 A maximum de curent livrat, pe fiecare ramura din cele 5, de incarcare, dar, si va limita incarcarea rapida, atunci cand, acumulatorii vor atinge 65% din incarcare. Restul de pana la 100% din incarcare, va fi realizat in parametrii normali. Desi nu am incercat, sunt sigur ca beneficiaza si de protectie in caz de scurtcircuit.
Ma stiti, ca, nu rezist sa nu fac si cate un unboxing video, pe care, va invit sa il urmariti mai jos, cu toate ca stiu ca nu toata lumea este indragostita de acest tip de prezentare, si, sunt multi, care imi reproseaza, ritmul prea molcom, prin care fac acest lucru. Se intampla si astfel de lucruri, pentru ca, pun inregistrarea neprelucrata, si nici nu regizez niciodata, ceea ce prezint.

Ce as mai putea adauga, se refera la materialele, care, iau contact cu utilizatorul.
Este vorba despre corpul tronconic al chargerului, de culoare negru mat, pe laterale cu decupaje dreptunghiulare pentru conectorii, cei 5 USB, dar si pentru conectorul standard de 220 V. Capacul superior este tot negru lucios, cu un cerc de culoare bleu, are sigla TP-LINK, inscrisa, de culoare alba. Dedesupt, tot un capac negru, acoperit cu un rodund, de catifea neagra, ce impiedica alunecarea, de pe un suport mai lucios, asigurand securitatea mecanica.
Odata terminata partea decriptiva am purces la teste si mi-a fost mai usor sa atac cu inca un video.

Stiu ca poate cel mai corect ar fi fost sa fac masuratori de curent pe fiecare port, la iesire, atat in gol, cat si in sarcina, asa cum se faceau cele de prin liceu.
Dar, am considerat, ca cel mai elocvent, este cea, in care am conectat toti 5 consumatori, tablete, smartphone sau wearable si m-am multumit cu cele declarate de acestea pe ecran, adica, incarcarea corecta.
De asemenea, in cele verificate, am constatat ca, incarcarea se executa in durate de timp rapide, de gen 10-15 minute spre exemplu, pentru smartphone-urile, pe care, in mod uzual, le realizam in peste 1 ora. Deci, eficienta acestui tip de incarcare, este mai mult decat evidenta.
Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost pe langa faptul ca puteam incarca concomitent si controlat toate cele 5 deviceuri, faptul ca masurand temperatura emisa de carcasa, aceasta nu a depasit niciodata mai mult de 30 C, ceea ce arata ca, proiectantii si-au facut extrem de bine treaba, si de aceea, recomand acest model de incarcator multiplu, pentru toti cei in suferinta, ca si mine, de spatiu, si, prize.
 

Views: 0

Lasă un răspuns