Castile de gaming TRUST GXT 393 Magna Wireless 7.1 Surround la review
Demult mi-am dorit sa testez un device rezistent si totusi mobil si fasnet. Pentru ca de obicei accesoriile destinate gamingului nu prea intrunesc simultan atribute cum ar fi atractivitatea, anduranta, fidelitatea, eleganta si mobilitatea in acelasi produs.
Dar am fost satisfacut sa constat cu bucurie ca acestea exista pentru castile de gaming TRUST GXT 393 Magna Wireless 7.1 Surround indiferent ca vor fi conectate la PC, laptop sau consola, ori in cealalta zona mai putin performanta a gamingului care nu prea este recunoscuta de catre profesionistii genului, cum ar fi smartphone-urile si tabletele.
Asa cum puteti sa vedeti am capatat o mutra fericita chiar din momentul in care castile au sosit la GADGETARUL ROMAN in teste pentru ca soarele a rasarit si pe strada mea.
Am fost fericit sa regasesc pe carcasa cupei din stanga un buton fiabil de comutare in sunetul virtual 7.1, Surround Sound Gaming, ce asigura ca esti la curent cu tot ce se intampla in jurul tau, anticipand orice miscare a inamicului din poligonul actiunii in care te-ai insertat cu aplomb.
Cu toate ca am mai testat casti cu acest efect setat, niciuna dintre variante nu a fost wireless in banda de 2,4 GHZ, si de aceea independenta si mobilitatea nu era implinita.
Sa nu credeti ca nu am mai testat casti wireless, insa niciunele de gaming si de castigul de 101 decibeli impedanta de 32 Ohm, frecventa raspuns: 20 – 20.000 Hz al celor de fata, dispunand de o baza solida de sunet cu unitatile de difuzoare de 50 mm moi si acoperitoare perfecte ale urechilor, izoland mediul conturbator din exterior.
In plus Trust este pregatita si pentru cei care nu vor sa profite de independenta celor 15 m creati in jurul device-ului conectat prin intermediul adaptorului RF 2,4 GHz USB 2.0 si al celor 12/18 ore de incarcare a acumulatorului Li-Ion. Acestia au incredere mai mare in cabluri, dotand pachetul de retail cu astfel de accesorii (1 x 100 cm – jack de 4 poli (de tip tata) la 3,5 mm jack de 4 poli (tata); 1 x 100 cm – cablul split in Y, per total 200 cm, pentru situatia de cabluri combinata, dar si 1 x 80 cm cablu de incarcare USB / microUSB), care sa nu ii lase in pana atunci cand curentul acumulatorului integrat in casti, pentru wirreles se va termina. Ma bucur mereu atunci cand proiectantii / fabricantii se mai gandesc si la utilizatori, nu numai la costurile de productie raportul intre calitate si pret fiind sustinut cu brio.
Unboxingul de mai jos va poate convinge de cele afirmate.
Trust a ales sa mearga la Magna, cu o banda care nu se afla pe o sina traditionala, ci pe un fir reglabil automat, care se adapteaza la forma si dimensiunea capului utilizatorului. Banda in sine este deasupra unei curele reglabile si astfel nu este mobila. Aceasta piesa de neclintit este proiectata pentru a oferi stabilitate in setul cu casca, in timp ce piesa cea mai interioara ar trebui sa se asigure ca dimensiunea poate fi personalizata pentru utilizator. In general, acest lucru inseamna confort sporit si personalizare mai usoara, deoarece nu trebuie sa faceti altceva decat sa va puneti castile pe cap.
Vorbind despre banda mentionata, vreau sa spun doar ca aceasta este o parte fixa a constructiei care nu poate fi ajustata ca marime. Fermitatea nu este altceva decat ca se poate indoi si rasuci care este un test folosit pentru a da impresia robustetii si durabilitatii unei casti. Magna a trecut testul constructiv. Magna este o casca foarte simplu proiectata. Se lumineaza discret cu unele dungi pe partile laterale, insa efectul nu este suparator.
In timp ce perna de pe banda reglabila este tapitata cu piele artificiala, castile in sine sunt confectionate din material textil. Interiorul, care acopera accidental unitatile audio de peste 50 mm, este albastru si circular. Gaurile sunt destul de mari si ar trebui sa aiba loc pentru majoritatea urechilor. Totusi, partea exterioara a tampoanelor urechii este realizata cu piele artificiala, dar partea care vine in contact cu pielea si urechile se prezinta cu o astfel cu tesatura. Pentru majoritatea acest material inseamna de obicei un confort sporit.
Magna are un microfon omnidirectional incorporat in lobul unitatii pentru urechea stanga si acest microfon iese putin din design, dar pare destul de bine integrat. Are acest avantaj particular ca nu iese prea mult in evidenta, dar fiind o parte fixa a constructiei, de asemenea, nu este posibil sa o adaptati si sa o indoiti in functie de dorinte. Pe acest lob de ureche stanga aveti si alte conexiuni si functii Trust Magna, cum ar fi existenta unei intrari microUSB pentru cablul de incarcare, mufa de conectare pentru cablu, precum si butoane pentru pornirea, oprirea, reglarea volumului si surround. Butoanele sunt relativ mici, dar exista suficient spatiu intre ele pentru a recunoaste usor pozitiile in timp.
Sunetul Magna nu surprinde. Este de asteptat ca accentul sa se concentreze pe un profil mai bass si exact ceea ce este livrat. Claritatea sunetului este, de asemenea, de remarcat, iar nivelul de detaliu de prima calitate, destul de frumos atunci cand considerati ca beneficiati de un sistem surround in acest pret. Cu toate acestea, trebuie sa va amintiti sa dezactivati functia surround atunci cand nu utilizati butonul de pe lobul stang, cu exceptia cazului in care jucati jocuri in care aceasta functie este utilizabila, fara ca sunetul sa fie denaturat inutil. Acest lucru este valabil in special pentru muzica, ce devine ciudata atunci cand este procesata cu functia surround.
Surround-ul Magna este unul virtual si astfel se simuleaza efectul surround. Adica, doua drivere audio incearca sa creeze un surround virtual, astfel incat utilizatorul sa aiba senzatia ca exista sunet surround si ca sunetele provin din unghiuri diferite, chiar daca nu este chiar asa. Acest lucru se realizeaza prin mici intarzieri ale sunetului, astfel incat ceva sa vina inainte de altceva si partea noastra „primitiva” a creierului o percepe drept directii diferite.
Un parametru important al castii wireless este capacitatea sa de a mentine autonomia si, potrivit site-ului web al producatorului, Trust Magna ar trebui sa poata tine pana la 12 ore. Experienta a aratat ca a tinut aproximativ 10 ore, dar depinde, evident, de cat de mult va setati volumul, departarea de stickul wireless si fireste continutul redat de sursa. Nu am observat diferente semnificative a duratei de viata a bateriei, daca aveam sau nu setata lumina de pe casti. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca acestea sunt LED-uri cu un consum de energie foarte scazut. Aceasta caracteristica este probabil un truc in care majoritatea dintre noi probabil nu avem incredere, dar oricare parametru esential al castilor aduce o experienta foarte buna de joc
Views: 0
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.