Canon îşi îmbunătăţeşte seria emblematică PowerShot G cu două aparate foto noi, de înaltă calitate, pentru pasionaţii de fotografie şi vloggeri

Canon Europe îşi îmbunătăţeşte seria de prestigiu PowerShot G cu două aparate foto noi compacte, cu senzor mare, care combină în mod armonios performanţa şi portabilitatea. Cu opţiune de fotografiere în rafală la viteză foarte mare şi filmare 4K (fără decupare), Canon oferă creatorilor de conţinut, vloggerilor şi pasionaţilor de fotografie un model care să le ducă creativitatea şi capacităţile tehnice la un nivel superior.

Bazându-se pe calitatea gamei Canon existente, PowerShot G5 X Mark II este echipat cu un obiectiv nou 5x f/1.8-2.8 şi vizor electronic tip pop-up, perfect pentru pasionaţii de fotografie care au nevoie de un aparat foto uşor, dar puternic, pentru călătorii. Între timp, PowerShot G7 X Mark III a fost dotat cu un obiectiv cu zoom 4.2x f/1.8 – 2.8 şi o intrare pentru microfon de 3.5 mm, oferind creatorilor de conţinut şi vloggerilor în devenire atât imagini de calitate incredibilă, cât şi un sunet clar.

Imagini de înaltă calitate într-o carcasă compactă

Cântărind doar 340 şi, respectiv 304 grame, atât PowerShot G5 X Mark II, cât şi PowerShot G7 X Mark III sunt echipate cu procesorul de imagine puternic DIGIC 8 dezvoltat de Canon, oferind o performanţă de fotografiere de neegalat într-un aparat foto care încape perfect într-un buzunar. Echipate cu senzor de 1.0 inch de 20.1 MP, ambele modele asigură o calitate senzaţională a imaginii şi culori expresive pentru fotografii şi filmări 4K. Utilizând formatul CR3 RAW, cele mai recente modele din seria G de la Canon sunt echipate cu gamă dinamică largă compatibilă în totalitate cu Digital Photo Professional (DPP) oferit de Canon şi cu alte programe importante de developare oferite de terţi, garantând utilizatorilor un grad mai ridicat de flexibilitate în perioada de post-producţie.

PowerShot G5 X Mark II este dotat cu un obiectiv superb cu zoom 5x, dezvoltat pe baza experienţei acumulată de Canon în domeniul excelenţei optice, pentru a crea imagini clare pentru fotografii avansaţi aflaţi în căutarea unui aparat foto secundar. Împreună cu diafragma sa f/1.8-2.8 incredibil de rapidă, acest model este perfect pentru fotografiere în condiţii de luminozitate scăzută, precum capturarea oraşelor după apusul soarelui, permiţând fotografilor să captureze imagini în continuare şi mai rapid şi să obţină fotografii mai clare ca niciodată. Spre comparaţie, PowerShot G7 X Mark III are un obiectiv cu zoom 4.2x f/1.8-2.8, pentru a permite vloggerilor care filmează în diferite locaţii şi condiţii să realizeze clipuri video de înaltă rezoluţie, indiferent de condiţiile de luminozitate. Profunzimea de câmp redusă produsă de diafragma mare disponibilă în cele mai recente modele din seria PowerShot G de la Canon permite fotografilor să captureze imagini foarte detaliate ale subiectelor şi să creeze un efect bokeh superb pentru imagini cu aspect profesionist.

Control creativ complet de la Auto la Manual

Pentru fotografii avansaţi şi vloggerii care vor să îşi construiască profilul, aceste noi aparate foto compacte asigură controlul creativ complet atât în modurile Auto, cât şi Manual. Încă de la prima atingere PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III au un aspect familiar şi uşor de utilizat, cu un meniu inspirat de cele mai bune aparate foto EOS ale Canon. Cu nivelurile de control şi personalizare în stil DSLR ale acestor modele, utilizatorii îşi pot îmbunătăţi abilităţile tehnice în timpul folosirii. Inelul de control oferă acces direct la setările esenţiale pentru o abordare mai practică şi operare mai simplă. Vizorul electronic OLED tip pop-up montat în colţul modelului PowerShot G5 X Mark II cu acoperire 100% şi 2.36m puncte permite facilitează realizarea compoziţiilor creative, în timp ce ecranul tactil cu unghi variabil asigură vizibilitatea excelentă a imaginilor din unghiuri diferite. Datorită ecranului tactil PowerShot G7 X Mark III, vloggerii pot captura clipuri video şi imagini cu ei înşişi, cu focalizare perfectă şi poziţionare corectă în cadru, pentru un conţinut cu aspect impecabil.

În cazul ambelor modele, PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III, puteţi avea încredere deplină în focalizarea automată. A fost încorporată şi o caracteristică AF+MF, pentru a permite reglarea manuală a focalizării, chiar şi după ce a fost obţinută focalizarea automată, în scopul capturării precise a subiectelor. Filtrul încorporat ND promite imagini uimitoare în culori îndrăzneţe, chiar şi în condiţii de iluminare puternică.

Pentru a se asigura că utilizatorii nu ratează niciun moment din timpul călătoriei sau dintr-un tur de oraş, ambele aparate foto permit focalizarea automată rapidă şi viteze incredibile de fotografiere continuă de 20 cps. Ambele modele permit fotografierea în rafală RAW la 30 cps, garantând chiar şi capturarea celor mai spontane momente. Datorită acestor capacităţi unice, PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III sunt esenţiale pentru fotografii care călătoresc mult şi vlogerii care au nevoie de un aparat foto uşor, dar fiabil.

Asigură viitorul conţinutului tău în 4K

Utilizatorii celor două aparate foto pot realiza clipuri video clare, fără tremur, în timp ce se află în mers, indiferent dacă se deplasează pe un teren accidentat sau cu un vehicul, datorită stabilizatorului digital de imagine încorporat. Modul Film HDR reduce la minimum pierderea detaliilor şi plaja dinamică extinsă permite pasionaţilor de clipuri video să dea frâu liber creativităţii şi să captureze imagini cu aspect natural. Aceste aparate foto noi compacte vor asigura viitorul clipurilor video şi al fotografiilor datorită calităţii înalte a filmelor 4K, dedicate vloggerilor şi fotografilor care doresc să îşi perfecţioneze capacităţile. Ratele de până la 120 cps în modul Full HD creează o secvenţă slow motion extrem de clară, ideală pentru cadrele B-roll ale vloggerilor, în timp ce modul de filmare pe verticală produce secvenţe realizate pentru reţelele de socializare. PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III dispun şi de setări automate pentru realizarea filmelor, pentru producerea unei expuneri echilibrate şi imagini de înaltă calitate, ideale pentru cei care îşi dezvoltă abilităţile şi îşi definesc stilul. Controlul manual al timpului de expunere, al diafragmei şi ISO este în continuare disponibil pentru a oferi amatorilor de videoclipuri posibilitatea de a-şi dezvolta competenţele tehnice.

Rămâneţi conectat în mers

Datorită caracterului compact şi conectivităţii îmbunătăţite, aceste modele reprezintă însoţitorul perfect pentru vloggerii şi fotografii aflaţi în mişcare. Conectivitatea Wi-Fi şi Bluetooth®[i] permite utilizatorilor să captureze momente spontane şi să le trimită instantaneu către calculatorul, telefonul sau reţelele lor sociale, în timp ce funcţia de redare video în direct disponibilă în PowerShot G7 X Mark III permite vloggerilor să partajeze conţinut în direct cu urmăritorii lor de pe reţelele de socializare pentru implicare în timp real. Dacă sunt conectate la un dispozitiv inteligent compatibil, PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III pot primi automat informaţii referitoare la coordonatele GPS ale imaginilor, ceea ce contribuie la simplificarea procesului de identificare a imaginilor pe reţelele de socializare.  O ieşire HDMI pentru redare şi înregistrare externă folosind aparatele foto împreună cu un dispozitiv extern simplifică fluxurile de producţie pentru utilizatorii ambelor aparate foto.

Pentru mai multe informaţii referitoare la seria PowerShot G, inclusiv PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III, vizitaţi: https://www.canon-europe.com/cameras/powershot-g5-x-mark-ii/

Caracteristici esenţiale combinate ale PowerShot G5 X Mark II şi PowerShot G7 X Mark III:

 • Senzor nou de tip 1.0 de 20.1 MP
 • DIGIC 8
 • Film 4K (fără decupare)
 • Film Full HD 120 cps
 • 20 cps în modul de fotografiere continuă şi 30 cps în modul de fotografiere în rafală RAW
 • Conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth®
 • Potrivit ca dimensiune şi greutate pentru a fi păstrat în buzunarul de la geacă

Caracteristici principale ale PowerShot G5 X Mark II:

 • Obiectiv cu zoom nou 5x f/1.8-2.8
 • Vizor electronic tip pop-up

Caracteristici esenţiale ale PowerShot G7 X Mark III:

 • Obiectiv cu zoom 4.2x f/1.8-2.8
 • Redarea video în direct
 • Intrare microfon

 Bucureşti, România 09 iulie 2019 – Canon Europe