CANON este partener al Cupei Mondiale de rgby din Noua Zeelanda 2022 si Franta 2023

Canon este partener mondial al Rugby World Cup 2022, ce va avea loc în Noua Zeelandă în perioada 8 octombrie – 12 noiembrie, precum și furnizor oficial al Rugby World Cup 2023 (Franța, 8 septembrie – 28 octombrie 2023). La ediția de anul viitor va participa și România, care va înlocui Spania în turul doi al RWC.

Cu scopul de a promova dezvoltarea acestui sport, Canon a devenit partener mondial al Cupei Mondiale de Rugby 2021 din Noua Zeelandă (a 9-a ediție dedicată femeilor). Canon este, de asemenea, furnizorul oficial de imagini al Cupei Mondiale de Rugby din Franța 2023 (a 10-a ediție dedicată bărbaților).

Acest recent acord marchează implicarea Canon în Cupa Mondială de Rugby, pentru al treilea an consecutiv. Compania a sponsorizat în 2015 Cupa Mondială de Rugby din Anglia și Cupa Mondială de Rugby 2019 din Japonia. Și, pentru a treia oară, acest parteneriat poziționează Canon ca partener mondial al turneului feminin, sprijinind în continuare promovarea egalității de gen în rugby.

Canon continuă să contribuie la progresul sportului prin utilizarea produselor și tehnologiilor sale.

În calitate de partener mondial al Rugby World Cup 2021 și furnizor oficial de imagini pentru Rugby World Cup 2023, Canon oferă suportul complet: de la echipamente și soluții software, inclusiv camere, obiective, echipamente video, camere de rețea și echipamente medicale. Canon va oferi servicii de asistență în culise jurnaliștilor care documentează Cupele Mondiale de Rugby 2021 și 2023, inclusiv servicii de mentenanță și împrumuturi de produse.

„După ce au confirmat recent ambele ediții ale Cupei Mondiale de Rugby până în 2033, nu ar putea exista un moment mai important pentru a continua parteneriatul cu Canon. Importanta pe care o acorda inovației oglindește viziunea noastra de a face rugbyul cât mai relevant și accesibil. Sprijinul Canon va accelera dezvoltarea sportului nostru pe mapamond. Am avut marea plăcere de a lucra cu Canon în ultimii ani și suntem foarte mândri să continuăm parteneriatul nostru. Canon împărtășește pasiunea noastră de a promova egalitatea de gen în joc și sunt încântat să le urez bun venit în familia parteneră pentru turneul junioarelor (15 ani), care va începe în Noua Zeelandă la sfârșitul acestui an.”, a declarat Alan Gilpin, Chief Executive Officer World Rugby Cup.

„Ca urmare a implicării în Cupa Mondială de Rugby din 2015 din Anglia și a Cupei Mondiale de Rugby 2019 din Japonia, Canon este încântat să sprijine în continuare turneele, în calitate de partener mondial al Cupei Mondiale de Rugby 2021 și al Cupei Mondiale de Rugby 2023. Sunt încântat că ni s-a acordat această oportunitate de a ne implica atât în turneele masculine, cât și în cele feminine. De asemenea, vorbim de sprijinirea fotografilor profesioniști și a presei de știri, deoarece acestia surprind acțiunea intensă a echipelor de top din lume; Canon va face tot posibilul pentru a fi alături de World Rugby – proprietarul ambelor turnee – precum și de comitetele de organizare, autoritățile relevante, administrația locală și alți sponsori corporativi.” , a declarat Fujio Mitarai, Președinte și CEO Canon Inc.

Calendarul turneului:

Cupa Rugby 2021

Țara gazdă: Noua Zeelandă

Perioada turneului: 8 octombrie – 12 noiembrie 2021

Echipele participante: Noua Zeelandă, Anglia, Franța, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Țara Galilor, Africa de Sud, Scoția, Fiji, Japonia, Italia.

Cupa Rugby 2023

Țara gazdă: Franța

Perioada turneului: 8 septembrie – 28 Octombrie 2023

Echipele participante: Africa de Sud, Anglia, Noua Zeelandă, Japonia, Franța, Australia, Irlanda, Scoția, Italia, Argentina, Fiji, Samoa, Uruguay, Georgia. Cele cinci echipe rămase vor fi stabilite prin meciurile de calificare.

Hits: 7

%d blogeri au apreciat: