Black Friday 2022 la Atu Tech: camerele de supraveghere sunt cele mai vândute produse

  • Cea mai mare comandă din punct de vedere valoric a fost de 59.000 de lei și a presupus achiziția unui sistem fotovoltaic și a unui sistem de supraveghere
  • Campania de reduceri Black Friday 2022 rămâne deschisă până pe 5 decembrie

Camerele de supraveghere sunt cele mai vândute produse în campania de reduceri Black Friday 2022 la Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România.

Cea mai mare cerere a fost pentru camerele de supraveghere HD, cu vedere nocturnă și pentru soluțiile de automatizare de porți.

Top 5 cel mai bine vândute produse:

Cea mai mare comandă din punct de vedere valoric a fost de 59.000 de lei și a presupus achiziția unui sistem fotovoltaic și a unui sistem de supraveghere.

Cea mai mare comandă ca volum a avut 30 de produse, între care:  un kit complet de supraveghere, sisteme de automatizare, videointerfon și alarmă wireless.

În prima parte a campaniei de Black Friday din acest an, Atu Tech a înregistrat vânzări mai mari cu 20% față de perioada similară din 2021.

Atu Tech derulează campania de Black Friday până pe 5 decembrie și va fi cel mai mare eveniment de shopping organizat, până acum, de Atu Tech, clienții putând alege din peste 125.000 de produse aflate la reducere.

În această perioadă, discount-urile pe a2t.ro ajung până la 72%, la accesorii pentru sisteme de control acces, până la 50% la produse de supraveghere video, până la 31%, la sisteme de automatizare de porți (42% discount pentru accesoriile acestora) și până la 64%, la sistemele de alarmă.

Pe lângă reducerile listate în site, clienții Atu Tech (a2t.ro) vor avea acces și la servicii precum:  consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin rețeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare și returnare gratuite și drept de retur prelungit la 30 de zile, față de 14 zile, conform legii.

Totodată, clienții au acces la mai multe opțiuni de plată în 4 rate fără dobândă prin: Card Avantaj de la Credit Europe Bank, Bonus Card de la Garanti BBVA, Star Card de la Banca Transilvania, opțiunea All Inclusive de la BRD Finance și prin Cardurile de cumpărături de la Alpha Bank.

Pentru a susține cererea în creștere anticipată în luna noiembrie, Atu Tech (a2t.ro) a investit 3,5 milioane de euro în stocurile de produse destinate evenimentului de Black Friday.

Atu Tech (a2t.ro) are în oferta de Black Friday produse de supraveghere video profesionale, dar și camere wireless smart, soluții de automatizări de porți pentru sisteme culisante, batante sau pentru uși de garaj, sisteme de alarmă, videointerfoane și multe altele.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2022 pot fi accesate aici:

https://www.a2t.ro/black-friday

Specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) recomandă ca instalarea sistemelor de supraveghere video, de alarmă și fotovoltaice, să fie făcută de instalatori profesioniști, autorizați. Instalarea necorespunzătoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor, dar, mai ales, la o programare greșită a sistemelor, aspect foarte important în buna funcționare a acestora. Atu Tech (a2t.ro) vine în sprijinul clienților cu o rețea de peste 1.000 de instalatori profesioniști, care se extinde pe întreg teritoriul țării (cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România), care pot asigura servicii de instalare și mentenanță.

Hits: 11

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: