BEST Marketing de la povesti la fapte impreuna cu Biz

Pe data de 21 mai 2014, in incinta unui hotel drag mie Howard Johnson Grand Plaza, Sala Platinum am primit o invitatie la care nu ma asteptam dar care cu atat mai mult mi-a facut placere pentru ca venea direct de la Marta Usurelu si revista Biz cu care am devenit prieten in urma mai multor evenimente frumoase la care am participat in comun. BEST Marketing a fost un eveniment profi intrucat a adus cativa dintre cei mai valorosi Directori de Marketing, dar a adus la lumina si prima publicatie de gen si anume Anuarul Marketing 100+ powered by Revista Biz.

Revolutia digitala a schimbat interactiunea cu brandurile si mecanismele care influenteaza deciziile de cumparare. Marketingul nu mai este o poveste frumoasa citita de prin cartile de specialitate pe care le mai am si eu prafuite in rafturile bibliotecii cat mai degraba  o disciplina interconectata din ce in ce mai mult cu realitatea si tehnologia.

Daca lucrezi in marketing, publicitate, social media sau PR, daca esti interesat de trendurile din industria de marketing si comunicare, social media si branding, daca iti doresti cresterea vanzarilor si transformarea fanilor in clienti, daca esti antreprenor si cauti strategii eficiente de marketing atunci Best Marketing este evenimentul la care ar fi trebuit sa fii prezent.

Cate ceva din programul evenimentului puteti vedea mai jos.

IMG_0104

De asemenea va propun cateva prezentari video de la eveniment:

 

 

 

Si de asemenea o galerie foto de la fata locului:

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: