ARCUB și SHARP România, readuc muzica de calitate în mijlocul bucureștenilor

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și SHARP România, readuc muzica de calitate în mijlocul bucureștenilor.

Vineri, 20 iunie începe Bucharest Music Film Festival, un festival de zece zile dedicat melomanilor, organizat în Piața George Enescu, din vecinătatea Ateneului Român.

Ediția a IX-a aduce în atenția iubitorilor de muzică clasică un concept nou, mai atractiv și un program muzical diversificat. Dacă în anii trecuți, muzica clasică era pionul principal, începând din 2014, scena din fața Ateneului Român va găzdui o serie de artiști, care reinterpretează opere clasice, oferindu-le o nuanță de contemporaneitate. De asemenea, pentru prima dată, alături de dirijori și orchestre cu renume, vor urca pe scenă și nume cu greutate din genul rock, folk sau jazz. Vor susține concerte inedite ansambluri precum Mercury Quartet, Orchestra Națională Radio, Camerata Regală, Filarmonica George Enescu, Bucharest Jazz Orchestra, Spirit of Vienna Orchestra, Symphactory Orchestra, Romanian Radio Brass Quintet, Klasikvm Ensemble, SonoMania, Momentum Orchestra, cvartetele Capriccio, Subito, Artmusik, Grupul Vocal Acapella sau Duo Cello Jaya. Alături de ele, soliștii Teodor Ilincăi, Răzvan Stoica, Julia Koci, Andreas Jankowitsch, Nicu Alifantis, Zoltan Nagy, Matei Ioachimescu, Cecilia Ganovici, Silviu Dumitrache și Monica Anghel.
Finalul serilor muzicale va fi marcat prin proiecții cinematografice, care vor aduce în mijlocul publicului bucureștean producții impresionante, concerte și musicaluri de pe marile scene ale lumii. Nu vor lipsi dansul și coregrafiile spectaculoase executate campioni internaționali.
LC-42LE762E
Pentru ca bucuria spectatorilor să nu dureze doar zece zile, SHARP România s-a gândit să le ofere, celor mai norocoși dintre ei, produse audio-video la care muzica preferată se aude la fel de bine ca cea de pe scenă. Cei prezenți în Piața George Enescu între 20 și 29 iunie vor primi taloane de participare la tombolă, iar patru dintre ei vor pleca acasă cu produse SHARP – TV LED SHARP SMART, 3D, cu diagonală de 99 cm, microsisteme audio HIFI SHARP 200W, boxe wireless Bluetooth SHARP 20W și docking/ Boxe 2.1 pentru Iphone/IPod.

Despre SHARP
SHARP este lider în cercetarea și dezvoltarea de electronice de ultimă generaţie. ‪ Gama de produse electronice a companiei include televizoare LCD, sisteme audio şi produse de consum (spre exemplu, frigidere, congelatoare, cuptoare cu microunde), precum și purificatoare de aer și aparate de aer condiționat. Noi produse, cum ar fi cuptoarele Steamwave (cuptoare cu microunde cu funcție de gătire cu aburi 3-în-1), tehnologia Quattron în ceea ce priveşte televizoare LCD și tehnologia cu ioni Plasmacluster folosită în aparatele electrocasnice exemplifică profilul inovator al companiei. Unul dintre bazele filozofiei SHARP este respectul pentru mediu, care se reflectă în modul în care produsele sunt proiectate și fabricate. Priorităţile SHARP sunt materialele ecologice, nivelul scăzut de consum de energie și posibilitățile de reciclare

București, 19 iunie, 2014 – SHARP

Hits: 20

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: