AOC e2451Fh noul monitor stilat de 24” (61 cm)

Cu noul monitor de 24” (61 cm), e2451Fh, AOC oferă un design pe măsura specificațiilor tehnice. Având un corp de culoare albă, modelul Full HD integrează în ecranul său cea mai recentă tehnologie de iluminare LED. Aceasta permite un timp de răspuns al pixelilor de doar 2 milisecunde, astfel încât monitorul face față cu brio chiar și exigențelor gamerilor.

 

Performanță uimitoare
AOC a integrat în cel mai nou model din linia Style un panou TN de ultimă generație, ce oferă o luminozitate de 250 cd/m², contrast nativ de 1000:1 și un timp de răspuns de numai 2ms. Astfel, modelul se ridică la standardele celor mai pretențioși utilizatori, prin imagini luminoase și clare, fără efect de ghosting. De la aplicații de tip office, la multimedia și gaming, noul monitor AOC este alegerea ideală pentru cei aflați în căutarea îmbinării dintre calitatea imaginii și design-ul atrăgător.

 Echipare de top
Monitorul de 24” primește semnal video analogic prin intermediul unui port VGA și semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI. Pentru o experiență și mai realistă în timpul vizionării de filme, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursă audio externă, precum sistemele surround. În același timp, modelul dispune de o serie de soluții software foarte practice: în timp ce “e-Saver” și “Eco Mode” contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facilă a setărilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, în completarea tastelor tactile de pe ramă. “Screen+” este un program care împarte ecranul cu format 16:9 în 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh răspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, în mare parte datorită panourilor LED de ultimă generație, cu un consum de energie de numai 25 W.

AOC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un preț recomandat de 799 RON.

13 noiembrie 2013 – AOC Amsterdam

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: