Adrian Hadean va face turul culinar al Romaniei

Romanul Adrian Hadean va face turul culinar al Romaniei si prima sa aplicatie mobila despre bucataria romaneasca. Asta am aflat astazi, 15 mai 2014 la AFI Cotroceni intr-o atmosfera complexa de jurnalisti & bloggeri.

“Pitch your First”, o initiativa menita sa ii incurajeze pe oamenii din 10 tari sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata.

Taste of Romania – primul “First” romanesc – Adrian Hadean, blogger si bucatar pasionat, isi va vedea visul implinit, acela de a face un tur culinar al tarii si de a descoperi cele mai savuroase retete specifice fiecarei zone a Romaniei. In luna iunie, Adrian Hadean va strabate regiunile tarii si va impartasi, pas cu pas, din experientele, retetele si povestile stranse pe parcursul calatoriei sale, prin canalele de social media.
Retetele sale vor fi cuprinse in aplicatia mobila “Taste of Romania”, care va fi disponibila pentru toti utilizatorii, inclusiv pentru turistii care viziteaza Romania, aflati in roaming.
“Suntem bucurosi sa anuntam prima initiativa locala din cadrul programului Firsts. Astfel, vom sustine calatoria lui Adrian Hadean prin Romania culinara si vom descoperi, alaturi de el, cu ajutorul tehnologiei mobile cele mai interesante si savuroase mancaruri autohtone. Gustul Romaniei va fi ‘redat’, intr-o aplicatie mobila numita ‘Taste of Romania’, care va putea fi descarcata gratuit de toti utilizatorii. Tot astazi anuntam si lansarea competitiei globale “Pitch your First” prin care romanii cu idei ambitioase sunt invitati sa isi impartaseasca visul pe www.firsts.com”, a declarat Laura Barbu.

Atasez si cateva foto de la evenimentul organizat de Vodafone.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: