Acer tinteste sus lansand trei noi monitoare de gaming Predator cu spatiu extins de vizualizare

  • Monitorul de gaming Predator X32, de 32 inch, reproduce imagini uimitoare cu NVIDIA® G-SYNC® ULTIMATE, certificare VESA Display HDR™ 1400 si 89.5% Rec. 2020, perfect pentru gamerii care isi creeaza propriile video-uri
  • Monitorul de gaming Predator X38, de 37.5 inch, sporeste imersiunea in jocuri cu un panou curbat UWQHD+ si certificare VESA DisplayHDR™ 400 care face culorile sa iasa in evidenta
  • Cu un panou urias 4K OLED de 55 inch compatibil NVIDIA G-SYNC[i], monitorul de gaming Predator CG552K este ideal pentru gamerii inraiti de PC si consola care isi doresc un avantaj superior

Acer le ofera gamerilor o serie noua de monitoare Predator cu ecrane mari si un set puternic de caracteristici: Predator X32 de 32 inch, Predator X38 de 37.5 inch si Predator CG552K de 55 inch.

“Acer tinteste sus cu monitoarele de gaming premium Predator, oferind vizualuri captivante si tehnologii de varf care sustin o experienta de joc realista, chiar si in cele mai pretentioase titluri”, a spus Victor Chien, Presedinte, Digital Display Business, Acer Inc. “Sustinem gamerii de toate tipurile, de la incepatori la profesionisti, cu unele din cele mai bune elemente de hardware pentru gaming de pe piata.”

Acer a prezentat astazi o premiera a panoului IPS2 de 300 Hz, varf in industrie, cu timp de raspuns de 1 ms pe notebook-ul sau pentru gaming Predator Triton 500, perfect pentru jocuri de racing si shooting, unde o imagine rapida si fluida este esentiala. Panoul ofera culori vii, care acopera 100% din gama de culori sRGB si unghiuri de vizualizare mari.

Monitorul de gaming Predator X32: Imagine excelenta cu NVIDIA G-SYNC Ultimate

Monitorul Predator X32 de 32 inch are NVIDIA G-SYNC ULTIMATE pentru a oferi cea mai fluida experienta de joc, contrast mare si o paleta extinsa de culori, astfel incat spectatorii sa poata vedea detalii foarte mici chiar si in scenele rapide de actiune. Cu un panou miniLED cu reglare locala a intensitatii luminoase, rezolutie UHD (3840 x 2160) si luminozitate de pana la 1440 nit, monitorul Predator X32 este certificat VESA DisplayHDR™ 1400 si ofera imagini uluitor de vii. Cu culori pe 10 bit si o precizie remarcabila de Delta E <1 a culorilor, acopera 99% din gama de culori AdobeRGB si 89.5% din gama de culori Rec2020, ceea ce il face perfect pentru gamerii care isi si dezvolta propriile video-uri. Cu o rata de refresh rapida de 144 Hz, Predator X32 ofera imagini uluitor de clare si de fluide, esentiale pentru urmarirea obiectelor care parcurg ecranul cu viteza. Dotat cu un panou IPS[ii], ofera unghiuri de vizualizare de pana la 178 grade, ajutand gamerii sa focalizeze bine tinta. Suportul ergonomic imbunatateste confortul vizualizarii prin pivotarea si inaltimea ajustabile. Trei porturi HDMI 2.0 si port DisplayPort 1.4 faciliteaza conectarea altor PC-uri, patru porturi USB 3.0 creeaza un hub comod pentru conectarea stick-urilor de gaming, a mouse-ului si a altor periferice. De asemenea, monitorul are si doua boxe stereo de 4W.

Monitorul de gaming Predator X38: Curbat si captivant

Acest ecran UWQHD+ (3840 x 1600) de 37.5 inch ofera o experienta si mai captivanta printr-o curba de 2300R care creste unghiul de vedere periferica, iar procesorul NVIDIA G-SYNC produce o experienta de joc uluitor de lina, fara salturi sau socuri. Certificarea VESA DisplayHDR 400 asigura luminozitatea, contrastul si gama de culori excelenta, iar utilizatorii se pot bucura de o experienta de gaming AAA, chiar asa cum aceste jocuri au fost proiectate pentru a fi vazute. Cu acuratete de culoare Delta E <1 si acoperire de 98% a gamei de culori DCI-P3, Predator X38 permite gamerilor sa creeze continut irezistibil, cu culori realiste. Atingand o rata de refresh de pana la 175 Hz (cu overclock) si timp de raspuns G to G de 1 ms in overdrive, Predator X38 tine pasul cu cele mai pretentioase jocuri de actiune. Pentru un confort de vizualizare si mai bun, suportul ergonomic permite gamerilor sa regleze monitorul pentru a isi gasi pozitia optima de vizualizare, cu o inclinare intre -5 si 35 grade, pivotare +/- 30 de grade si ajustare de inaltime de 5.11 inch. Porturile HDMI 2.0 si DisplayPort 1.4 permit conectarea la o varietate mare de sisteme, iar patru porturi USB 3.0 ofera conectivitate rapida la periferice si dispozitive. Monitorul este dotat si cu doua boxe de 7W care asigura audio de calitate de 14W.

Monitorul de gaming Predator CG552K: Imagini UHD masive pe 55 inch

Monitorul Predator CG552K ofera experienta suprema de vizualizare cu un panou gigantic OLED 4K (3840 x 2160) de 55 inch, cu milioane de pixeli care sa asigure o calitate spectaculoasa a imaginii si contrast mai mare. Panoul suporta o luminozitate de pana la 400 nit si face imaginile sa iasa in evidenta, iar acuratetea culorilor, de Delta E <1, precum si acoperirea de 98.5% a gamei de culori DCI-P3 ofera culori realiste. O alegere excelenta pentru gamerii pe consola, monitorul suporta o rata de refresh variabila (VRR) prin port HDMI, pentru o experienta de joc fluida pe dispozitive auxiliare. Compatibil Adaptive Sync si NVIDIA G-SYNC, monitorul Predator CG552K asigura o experienta de joc lina si ajuta gamerii sa isi mentina concentrarea. De asemenea, ii ajuta sa valorifice fiecare secunda, cu un timp de raspuns pana la viteza incredibila de 0.5 ms (G to G) prin overdrive si o rata de refresh de 120 Hz.

Un senzor de lumina detecteaza nivelul de lumina din incapere si regleaza automat luminozitatea pentru a optimiza confortul vizual. Cu senzorul de proximitate integrat, monitorul Predator CG552K poate sa detecteze daca este cineva in apropiere, porneste cand persoana este aproape si intra in mod de economisire a energiei atunci cand persoana paraseste zona. Pentru conectivitate excelenta cu o gama larga de sisteme, console si periferice, acesta este dotat cu trei porturi HDMI 2.0, doua porturi DisplayPort v1.4, un port USB tip C, precum si doua porturi USB 2.0 si USB 3.0. Doua boxe de 10W ofera 20W de audio dinamic, iar benzile de lumina personalizabile imbunatatesc estetica dispozitivului.

Preturi si disponibilitate

Monitorul de gaming Predator X32 va fi disponibil in EMEA din trimestrul 2 la preturi incepand de la 3.299 EUR.

Monitorul de gaming Predator X38 va fi disponibil in EMEA din luna aprilie la preturi incepand de la 2.199 EUR.

Monitorul de gaming Predator CG552K va fi disponibil in EMEA din trimestrul 3 la preturi incepand de la 2.699 EUR.

Specificatiile si preturile exacte, precum si disponibilitatea vor varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produsului si preturi pe anumite piete, contactati cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

 

[i] Acer intentioneaza sa depuna Predator CG552K pentru validarea finala a compatibilitatii G-SYNC pe masura ce se apropie inceperea productiei.

[ii] Toate marcile si denumirile de produse mentionate aici includ marcile comerciale ale companiilor respective si sunt folosite doar pentru a descrie sau pentru a identifica produsele

Hits: 25

%d blogeri au apreciat: