Sony Mobile și Dolce Sport premiază suporterii UEFA Champions League

Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) în parteneriat cu Telekom Romania, canalele TV Dolce Sport și Playstation premiază cei mai creativi suporteri din timpul UEFA Champions League.

La fel ca în fiecare an, Sony Mobile celebrează spiritul de echipă al adevăraților microbiști, premiindu-i, de această dată, pe cei care încarcă cele mai amuzante și creative selfie-uri cu gașca lor de prieteni, în timp ce urmăresc meciurile din cadrul UEFA Champions League, difuzate în exclusivitate în România pe canalele Dolce Sport.

Sony UEFA

Cinci meciuri, 15 șanse de câștig

Concursul se va desfășura în perioada 22 noiembrie – 12 decembrie, în timpul meciurilor difuzate de canalele Dolce Sport 1, 2, 3 si 4 în zilele de 22 și 23 noiembrie, 6 și 7 decembrie, precum și în timpul extragerii la sorți pentru stabilirea șaisprezecimilor de finală de pe 12 decembrie, iar câștigătorii vor fi aleși în direct, de către personalități reprezentative din lumea fotbalului, în cadrul emisiunii Studio UEFA Champions League de pe Dolce Sport 1.

Autorii celor mai originale selfie-uri, care surprind atmosfera microbistă din timpul fiecărei zile de concurs, vor fi premiați cu un telefon inteligent Xperia XZ, cu un Playstation 4 500GB Slim și un abonament Playstation Plus pentru trei luni sau cu o agenda Moleskine și un pix Xperia, în fiecare seară de meci punându-se în joc cele trei premii.

Pentru a intra în competiție, suporterii echipelor europene pot înscrie selfie-urile rapid, chiar în timpul meciului, în aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Sony Mobile RO (https://fbapps.reongroup.hu/sony_uefa/?lang=ro), menționând numele complet și adresa de email. Regulamentul complet al concursului poate fi accesat la https://business.facebook.com/notes/sony-mobile-ro/regulamentul-oficial-al-campaniei-promotionale-sony-selfie-contest/1353739194670708, fiecare dintre cei 3 câștigători fiind anunțați în direct, la finalul fiecărui meci.

Un utilizator poate încărca mai multe fotografii, dar o fotografie poate fi încărcată o singură dată, secțiunea de înscriere fiind activă doar în timpul meciurilor.

UEFA Champions League se află la a 46-a ediție, două dintre ultimele trei ediții fiind câștigate de Real Madrid.

Telekom România Communications deține drepturile pentru toate meciurile din UEFA Champions League pentru TV, online și aplicații mobile, pentru perioada 2015-2018. Astfel, toate meciurile din cadrul competiției pot fi vizionate doar pe canalele Dolce Sport, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, www.telekomtv.ro. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

Surprindeți acțiunea rapid, fără neclarități

Noul telefon inteligent Xperia XZ încorporează o tehnologie nouă și îmbunătățită a camerei foto, pentru a surprinde cele mai bune fotografii pe care un dispozitiv Xperia le poate oferi. Excelența camerei foto se datorează moștenirii dispozitivelor Sony, îmbogățită de colaborarea cu ingineri în imagine digitală.

Camera foto principală de 23MP realizează fotografii clare, grație celor trei senzori revoluționari de imagine și poate fi lansată extra-rapid, ajungând din standby la fotografiere în doar 0,6 secunde.

Despre Sony Mobile Communications

Sony Mobile Communications este o companie subsidiară a Sony Corporation, cu sediul în Tokyo, un lider la nivel global, care inovează în domeniul audio-video, jocuri, comunicații, dispozitive tehnice și tehnologia informației, atât pentru clienți, cât și pentru piața de business. Prin muzică, fotografii, modalitățile de divertisment și de afaceri în mediul online, Sony se poziționează ca fiind liderul produselor electronice și al companiilor de divertisment din întreaga lume. Prin portofoliul de smartphone-uri și tablete Xperia, dar și prin produsele inovatoare SmartWear, Sony Mobile Communications oferă cea mai bună tehnologie Sony, conținut și servicii premium și un mod ușor de a fi conectat la universul Sony, o lume a divertismentului și experiențelor interconectate. Pentru mai multe informații accesați www.sonymobile.com

Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, prezentă pe piaţă din 2010, şi-a obişunit clienţii cu un conţinut de calitate şi exclusiv, transmis pe 4 canale SD (Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4) şi două HD (Dolce Sport 1HD şi Dolce Sport 2HD). Programele acestor canale pot fi urmărite şi prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii

În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Despre Sony Interactive Entertainment

Recunoscut drept lider global în divertisment interactiv și digital, Sony Interactive Entertainment (SIE) este responsabil pentru gama de produse și servicii PlayStation®. PlayStation a revoluționat divertismentul digital încă de la lansarea primului PlayStation în 1994 în Japonia. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation®Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, PlayStation™Vue, PlayStation®Original și titlurile PlayStation de software de la SIE Worldwide Studios. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o filială deținută în totalitate de Sony Corporation și are funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

„PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. „PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. AMD și Radeon sunt mărci ce aparțin de Advanced Micro Devices, Inc. Marca și logo-urile Bluetooth® sunt deținute de Bluetooth SIG, Inc.  Orice utlizare a mărcii de către Sony Interactive Entertainment Inc. este sub licență. Alte mărci comerciale și denumiri comerciale aparțin proprietarilor respectivi. Datele tehnice pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

București, 21 noiembrie – Sony Mobile Communications

Un comentariu la „Sony Mobile și Dolce Sport premiază suporterii UEFA Champions League

Lasă un răspuns