Samsung a lansat în România noul Samsung Galaxy S8

Samsung Electronics Co., Ltd a lansat în România, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Palatul Parlamentului, noul Galaxy S8, un smartphone având un design hardware inedit, o multitudine de servicii și aplicații noi, cât și Infinity Display.

Samsung_Galaxy_S8 Extra

Disponibil în două versiuni, de 5.8 inchi și 6.2 inch, Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan.

Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning® Gorilla® Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigurând durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate.

Mr. Joseph Kim

”Samsung Galaxy S8 revoluționează categoria smartphone-urilor, în ceea ce privește design-ul și serviciile, oferind noi posibilități de a experimenta lumea” a declarat DJ Koh, președinte Mobile Communications Business, în cadrul Samsung Electronics. ”Galaxy S8 este dovada efortului nostru de a recâștiga încrederea voastră prin redefinirea posibilităților în condiții de siguranță. Acesta reprezintă o nouă etapă pentru smartphone-urile Samsung”.

Această prezentare necesită JavaScript.

București, România – 29 martie 2017 – Samsung Electronics Co., Ltd

Lasă un răspuns