Huawei lansează noua gamă de smartphone-uri nova la IFA 2016

Huawei Consumer Business Group a lansat modelele Huawei nova și Huawei nova plus, primele smartphone-uri dintr-o nouă gamă, concepute să vină în întâmpinarea nevoilor celor mai dinamici utilizatori.

Noua gamă nova este caracterizată de designul curbat, caracteristicile îmbunătățite ale camerei foto pentru fotografii viu colorate și performanțe de top. Fiecare caracteristică a smartphone-urilor Huawei nova și Huawei nova plus este special concepută pentru a susține stilul de viață alert și dinamic, și, în același timp, pentru a reflecta personalitatea unică a fiecărui utilizator.

MediaPad-M3_Group_wbg

Tot în cadrul aceluiași eveniment, care precede IFA 2016, Huawei a lansat și noua tabletă MediaPad M3 și a anunțat noile opțiuni de culoare  disponibile pentru popularul smartphone Huawei P9.

Disponibile începand cu luna octombrie, la prețuri competitive începând cu 399 euroși 429 euro pentru variantele de culoare Prestige Gold, Mystic Siler și Titanium Grey, smartphone-urile Huawei nova și Huawei nova plus reprezintă doar începutul pentru noua gamă, concepută să depășească așteptările. Noua gamă livrează usurință în utilizare, combinată cu un design uimitor și performanțe puternice, astfel că produsele continuă angajamentul Huawei pentru inovație și design.

“Huawei a înțeles că utilizatorii dinamici cer un dispozitiv care să poată ține pasul cu stilul lor de viață alert,” a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group. “Concepute să aducă noi experiențe prin intermediul performațente lor oferite, designului plin de stil și capabilităților camerelor foto, Huawei nova și Huawei nova plus reprezintă potrivirea perfectă pentru generația care își trăiește viața pe un smartphone.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Design ergonomic

Suprafețele curbate și ecranul de 5 inci fac din Huawei nova un smartphone cu un design compact și ergonomic care încape perfect în palmautilizatorului și care poate fi folosit cu ușurință doar cu o singură mână. Pe atât de ușor de utilizat, pe cât de frumos arată, noul model nova are un design inspirat din arhitectura modernă, care s-a materializat într-o carcasă metalică, excelent finisată. În plus, contururile subtile și liniile fine reflectă lumina în multiple reflexii de culori vii și strălucitoare.

Camere foto performante

Utilizatorii de smartphone-uri din ziua de astăzi au nevoie de un dispozitiv care să le poată permite capturarea și împărtășirea celor mai importante momente din viață, oricând și oriunde. Cu ajutorul puternicei sale camere frontale de 8 megapixeli, Huawei nova oferă posibilitatea utilizatorilor să surprindă selfie-uri perfecte în orice condiții de iluminare. În plus, pentru imagini în frumusețate, aceștia pot folosi aplicațiile Make-up Mode 2.0 și Beauty Mode 3.0, care aplică efecte și filtre cosmetice.

Camera principală de 12 MP a smartphone-ului Huawei nova, cu o dimensiune a pixelului de 1,25um, integrează funcția de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului.

Huawei nova plus are o cameră principală de 16 MP care permite utilizatorului să surprindă fotografii clare în orice condiții.

Mai mult, gama de smartphone-uri Huawei nova suportă autofocus-ul rapid pentru acuratețe maximă, permițându-le utilizatorilor să captureze momentele spontane, pe care doresc să și le amintească.

Performanțereale

Gama Huawei nova integrează un puternic procesor Snapdragon 625, care folosește avansata tehnologie 14 nm pentru creșterea performanțelor și reducerea consumului de energie.

Bateria de 3020 mAh și tehnologia Smart Power 4.0, integrate în smartphone-ul Huawei nova, permit utilizatorilor să se bucure desesiuni mai lungi de navigare pe smartphone. Cititorul de amprente 3D de ultimă generație oferă posibilitatea utilizatorilor de a debloca mult mai rapid dispozitivul și de a putea face selfie-uri utilizând o singură mână.

Bateria de 3340 mAh a smartphone-ului Huawei nova plus oferă energie pentru o perioadă și mai îndelungată de timp, permițând astfel utilizatorilor să surprindă mii de fotografii la o singură încărcare.

Huawei Nova esteechipat cu căști DTS,pentru o redare 3D,cât mai autentică, a sunetului, la fel ca șicea a sistemelor home-theater.

Variante noi de culoare pentru smartphone-ul Huawei P9

Huawei a lansat noile versiuni de culori vibrante, Roșu și Albastru, pentru modelul P9, smartphone-ul cu cameră duală proiectat împreună cu Leica Camera AG. Inspirate de culorile îndrăznețe regăsite în curentul pop art al anilor 60’, noile versiuni P9 vor avea prețuri începând de la 549 euro.

Disponibilitate

Huawei nova, în varianta de 32 GB și 3 GB RAM, va fi disponibil în luna octombrie, în peste 50 de țări și regiuni, inclusiv Germania, Austria, Franța și Spania, urmând să fie ulterior disponibil și pe alte piețe.

Huawei nova plus, învariantade 32 GB și 3 GB RAM, va fi disponibil în luna octombrie, în peste 50 de țări și regiuni, inclusiv Spania, Italia și Canada, urmând să fie ulterior disponibil și pe alte piețe.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, computere și tablete, brățări inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare de ultimă generație, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate, oamenilor de pretutindeni.

Berlin – 1 septembrie 2016 – Consumer Business

Lasă un răspuns