Honor 8X – Smartphone-ul cu cel mai bun raport performanță-preț al anului 2018

Honor 8X: Smartphone-ul cu cel mai bun raport performanță-preț al anului 2018

Oferind un ecran de 6.5 inchi, raport ecran/corp de 91%, o cameră foto ce dispune de inteligență artificială și chipset-uri de înaltă performanță, Honor 8X este un telefon care propune o ofertă extrem de tentantă în ceea ce privește raportul preț-performanță, ofertă pe care nu o poate egala niciun alt flagship de pe piață.

1234

Ecran excepțional cu un design estetic

Indiferent de funcționalitatea ecranului – fie că este vorba de jocuri, videoclipuri, navigare pe Internet și e-mail – acesta are și un impact enorm asupra satisfacției și ușurinței utilizării și atrage imediat toate privirile. Din momentul în care aprindeți telefonul și până în momentul în care îl opriți noaptea, ecranul este cel care se află în centrul atenției.

Honor adoptă aceeași filosofie minimalistă și o abordare științifică pentru design-ul Honor 8X, care combină tehnologiile avansate într-un design estetic, pentru a atinge echilibrul perfect între funcționalitate și frumusețe.

1235

 • Raportul ecran/corp de 91% oferă un ecran mare într-un corp subțire: Pentru consumatori, ecranul este unul dintre cele mai importante caracteristici ale unui smartphone.
 • Ecran mare de 6.5 inci care oferă o claritate excelentă: Honor 8X este echipat cu un display Notch Full-View 2.0 de 6,5 inci, format de 19.5:9 și un corp de 5.5 inci.
 • Design bazat pe concept minimalist și înclinație pentru estetică: Honor 8X adoptă un design cu filozofie minimalistă, punând accent pe estetică și detalii.
 • Calitate video crescută pentru imagini mai bune: Honor 8X este o platformă ideală pentru divertisment, în special datorită tehnologiei sale unice de îmbunătățire a calității video.
 • Protecție pentru ochi: Există o preocu
  • pare din ce în ce mai mare față de expunerea la lumina albastră a ecranelor dispozitivelor electronice.

  Cameră de tip companion, indiferent de locul în care te afli

  Camera foto a unui smartphone este cea care permite utilizatorilor să își împărtășească experiența cu prietenii, familia și oamenii din întreaga lume. Din acest motiv, Honor introduce camera foto cu tehnologie AI (Inteligență Artificială) în smarphone-ul Honor 8X.

  • Honor 8X este dotat cu cameră foto duală high-definition de 20 de megapixeli și 2 megapixeli pentru camerele principale de pe spatele telefonului și cameră frontală de 16 megapixeli.
  • Honor 8X este cu un pas înainte, depășind competitorii care vor să pfere cât mai mulți megapixeli. Camera AI a Honor 8X poate recunoaște peste 500 de scenarii în 22 de categorii și poate optimiza setările și îmbunătăți calitatea fotografiilor.
   • Optimizarea fotografiilor:
   • Fotografierea pe timp de noapte:
   • Realizează fotografii într-un mediu cu lumină puternică de fundal.
   • Efectul natural bokeh și culoare reală a pielii.
   • Selfie-ul perfect: Noua fuziune 4 Cell introdusă în camera frontală de 16MP.
    • Fuziunea 4 Cell: Dimensiunea pixelilor senzorului camerei foto este de 4 ori mai mare decât înainte, iar pixelul agregat permite trecerea a de 2 ori mai multă lumină. Fotografierea pe timp de noapte este la fel de simplă ca fotografierea pe timp de zi.
   • Super slow-motion: Capacitatea de viteză super slow-motion a Honor 8X poate inregistra clipuri video la 16x slow motion (480fps).
   • Efect AR: Cu efectul de Realitate Augmentată (AR), camera foto poate face fotografii de grup interesante, prin crearea unei măști AR și a unor schimbări de fundal.

  Indiferent de modul în care utilizatorul fotografiază – cu lumină de fundal sau pe timp de noapte, surprinzând oameni și obiecte aflate în mișcare, producând fotografii portret sau selfie-uri, făcând fotografii artistice sau adăugând efecte speciale – camera AI Honor 8X răspunde tuturor cerințelor.

  Performanță extraordinară de flagship la preț accesibil

  Un ecran mare și o cameră excelentă într-un corp subțire și elegant sunt ceea ce caută consumatorii în smartphone-urile de astăzi.

  Deși bateria telefonului nu este vizibilă, aceasta nu trebuie pierdută din vedere.

  Începând cu durata de viață a bateriei, puterea excelentă de procesare, performanța grafică adaptabilă. La un preț extrem de accesibil, Honor 8X este pur și simplu noul smartphone care nu poate fi egalat.

  • Putere excelentă de procesare: Honor 8X este primul smartphone Honor care oferă chipset-uri puternice Octa-core Kirin 710. Performanța per nucleu a procesorului (CPU) este imbunătățită cu 75% în comparație cu generația precedentă. Chipset-urile sunt fabricate printr-o tehnologie avansată de procesare de 12nm, cu miez Cortex-A73 de 4 x 2,2 GHz și Cortex-A53 de 4 x 1,7 GHz.
  • Accelerare grafică extremă: Chipset-urile sunt îmbunătățite datorită tehnologiei revoluționare GPU Turbo – o tehnologie inovatoare de integrare a hardware-ului și software-ului și de accelerare a procesării grafice, prin care experiența de joc pe mobil este îmbunătățită. Datorită noilor chipset-uri, performanța generală a tehnologiei GPU este sporită cu 130% față de generația anterioară, pentru a satisface nevoile celor mai exigenți gameri.
  • Durată de viață necompromisă a bateriei: Honor 8X este îmbunătățit pentru a oferi o experiență fantastică de vizionare cu un ecran de 6,5 inci și performanță extremă, care nu compromite durata de viață a bateriei. Datorită noilor chipset-uri special concepute, consumul de energie SoC a fost redus cu 30%, chiar dacă performanța sa este mult mai mare. Honor 8X este în continuare îmbunătățit prin faptul că are o baterie mai mare, de 3750 mAh. Per total, bateria Honor 8X poate dura mai mult decât bateriile din generația anterioară, chiar și în condițiile în care smartphone-ul este echipat cu un ecran mai mare și dispune de o putere de procesare crescută, satisfăcând cerințele utilizatorilor săi.
  • Senzor rapid și sigur de deblocare facială și deblocare prin amprentă digitală: Honor 8X dispune atât de un senzor pentru deblocarea facială, cât și de un senzor pentru deblocare prin amprentă digitală. Utilizatorul poate acum să își deblocheze telefonul doar prividu-l. Funcția AI de deblocare facială se poate adapta condițiilor dificile de lumină și modificărilor mici ale feței pentru a face deblocarea mai ușoară și mai sigură. Dacă un utilizator preferă să utilizeze deblocarea prin amprentă digitală, el poate alege această opțiune de care Honor 8X dispune în continuare. De asemenea, amprenta digitală este o opțiune potrivită și pentru autorizarea plăților în diferite aplicații de plată pe mobil.
  • Memorie mare și caracteristici utile: Honor 8X este disponibil la un preț extrem de accesibil deși acesta nu renunță la funcționalitate, indiferent de ce caracteristică este vorba. Honor 8X are memorie de 4GB + 128GB, dispune de comunicare în câmp apropiat (NFC) pentru plata rapidă cu telefonul mobil, conexiune duală prin Bluetooth și inteligentă și tehnologie audio Histen 5.0 cu modul de petrecere 2.0. Toate caracteristicile flagship ale smartphone-ului, anticipate de utilizatorii obișnuiți, sunt acum integrate într-un pachet subțire, elegant și care se află la îndemână lor.

Honor – 18.10.2018