Eu iarna…nu dorm

Si iata iarna a sosit…Crezi ca este foarte bine? Afara-i frig si innorat…Mai ninge…mai sufla crivatul.

Ti-ai cumparat lemne/pacura/motorina? Sau aplici teorema lui Toparceanu?…Cu furnica…si greierul. Daca nu esti vreun greier…si atunci prevezi ca iarna va fi ca vara…calduroasa si desigur avand panouri radiante Heat-XD de data asta vei dormi nu asa ca in hitul de la Conect-R.

Eu iarna nu dorm precum vara pentru ca sunt un tip prevazator stiu sa-mi aranjez lucrurile incat sa-mi fie perfect mie si familiei.

Panoul radiant Heat-X este un produs durabil cu randament ridicat și te poate ajuta să reduci costurile la încălzire cu până la 50%!

Au efect antibacterian și elimină ingrasia și condensul.

Panourile radiante Heat-x sunt sisteme de incalzire care lucreaza pe principiul radiatiei de caldura (unde infrarosii). Acestea au un consum foarte scazut de energie si ofera un climat placut in incapere. Conductorul de caldura il constituie fibra de carbon. Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.

Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra. Fara nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila, nu exista tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.

Panoul radiant se monteaza fie pe perete, poate deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat. Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata.

Avantajele sunt certe si multiple. Nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.

Visits: 0

Lasă un răspuns