AMD colaborează cu Arka Media Works și SS Rajamouli

În cadrul Mumbai Film Festival organizat de Mumbai Academy of the Moving Image (MAMI), AMD (NASDAQ: AMD) a prezentat o nouă tehnologie care aduce la îndemâna tuturor lumea virtual reality și filmarea 360 printr-un instrument de captură VR echipat cu până la 32 de camere video și software video accelerat AMD. Utilizat împreună cu Radeon™ Pro Graphics, noua tehnologie este utilizată pentru a crea conținut în filmul Baahubali: The Conclusion, o producție realizată de SS Rajamouli ce va avea premiera pe 28 Aprilie 2017.

amd1

Foto preluata de pe : http://radeon.com/en-us/amd-cinematic-vr/

Pentru a crea o experiență cu adevărat imersivă, AMD a construit o nouă camera de captură VR – bb360cc – și un pachet software pentru filmare 360-de grade. bb360cc oferă previzualizare în timp real pentru conținut VR și poate utiliza până la 32 de camera video. Folosind suita AMD Project Loom, creatorii de continut video pot adopta rapid tehnici de filmare 360, reducând simțitor timpul necesar creării de efecte similare prin metode traditionale. Proiectul open source Project Loom va fi disponibil până la finele anului.

“AMD își respectă angajamentul de a aduce VR-ul mai aproape de utilizatori și acest lucru presupune inclusiv atragerea creatorilor de film pentru a produce conținut la calitate cinematografică într-o experiență VR,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte și șef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD.

Resurse

  • Blog: AMD Radeon Technologies Group Brings Cinematic VR to Millions of Movie Fans
  • Aflați mai multe despre Radeon Pro
  • Fii fan AMD pe Facebook
  • Urmărește @RadeonPro pe Twitter

Despre AMD

AMD (NASDAQ: AMD) crează și integrează tehnologii ce se regăsesc în milioane de dispositive inteligente, inclusive calculatoare personale, tablete, console de joc și servere cloud, ce definesc o nouă eră a computerelor. Soluțiile AMD permit oamenilor de pretutindeni să beneficieze de tot potențialul dispozitivelor preferate și aplicațiilor pe care le utilizează.

Pentru mai multe informații despre cum AMD creează astăzi și inspiră ziua de mâine, vizitați site-ul, blogul, paginile Facebook și Twitter AMD (NASDAQ: AMD).

București, Romania — 28 octombrie 2016 — AMD

Lasă un răspuns