ADATA lanseaza modulele de memorie DDR4 XPG Flame

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, lanseaza astazi modulele de memorie DDR4 XPG Flame. Caracterizate printr-un radiator subtire sI elegant si personalizate cu imaginea unei flacari, XPG Flame DDR4 sunt disponibile in varianta U-DIMM cu 288 pini si SO-DIMM cu 260 pini.

U-DIMM-3

Aceasta lansare marcheaza aparitia primelor memorii de tip XPG pentru notebook-uri, XPG Flame fiind o alegere atractiva pentru pasionatii de jocuri si overclock-eri, precum si o varianta competitiva pentru desktop-uri, notebook-uri si PC-uri de dimensiuni mici (SFF). XPG Flame utilizeaza placi si chip-uri atent selectate si asamblate, pentru a asigura calitate si stabilitate. Utilizatorii pot alege intre module de 4GB, 8GB si 16GB, cu viteze de pana la 3000 MHz pentru U-DIMM si 2800MHz pentru SO-DIMM. Toate modulele XPG Flame suporta Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile) si sunt insotite de garantia pe viata de la ADATA.

Extinderea optiunilor de performanta DDR4 pentru utilizatorii de desktop

Urmand lansarea celor mai bine vandute memorii, XPG Z1 DDR4 si a XPG Dazzle LED DDR4, XPG Flame reprezinta o optiune atractiva pentru gameri si overclock-eri. Cu un radiator subtire si elegant, modulele U-DIMM XPG Flame incorporeaza o placa de circuite integrate (PCB) in 10 straturi si 56,7 grame de cupru. Toate acestea asigura performante stabile si o durata mare de viata in orice situatie, de la cele mai solicitante jocuri si pana la cel mai competitiv overclocking si teste comparative. Frecventele standard variaza intre 2400MHz si 3000MHz, alimentate de la 1,2V la 1,35V. Viteze mai ridicate sunt posibile datorita chip-urilor, circuitelor si a placii de circuite integrate (PCB), toate fiind construite numai din materiale premium. Faptul ca aceste memorii suporta Intel XMP 2.0 ofera utilizatorilor mai multe modalitati de a accesa functiile de overclocking, inclusiv direct din sistemul de operare, in locul setarilor mai complexe din BIOS.

Această prezentare necesită JavaScript.

Primele memorii XPG de gaming pentru notebook-uri si PC-uri compacte

Lansarea XPG Flame reprezinta un moment important, fiind practic debutul memoriilor XPG in format SO-DIMM. Deoarece notebook-urile actuale ofera experiente de gaming similare cu cele regasite pe multe desktop-uri, cererea pentru calitate de top, memorii rapide DDR4 pentru notebook-uri, Ultrabook-uri si PC-uri compacte este intr-o continua crestere. XPG Flame satisface aceasta nevoie cu module alimentate la 1,2V si viteze suportate intre 2400MHz si 2800MHz. Cu o placa de circuite intregate neagra, modulele XPG Flame SO-DIMM au acelasi aspect subtire si elegant precum varianta U-DIMM si sunt la fel de pregatite pentru cele mai solicitante jocuri, overclocking si teste comparative

Asigurarea calitatii de top

Modulele de memorie XPG Flame DDR4 sunt asamblate folosind chip-uri de top atent selectate prin intermediul unui proces foarte strict si utilizeaza placi de circuite integrate de cea mai inalta calitate. Fiecare modul este supus unor teste riguroase de fiabilitate si compatibilitate care le depasesc pe cele folosite in cazul memoriilor standard, asigurand astfel longevitate si durabilitate ridicata.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Bucuresti, Romania – 30 august 2016 – ADATA® Technology

Lasă un răspuns